Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- hcl: Mér' nem mér?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978
üzenetére
Eddig a súlyhatár átírása működik a Sniper-ben. A nagyon leromlott páncél, fegyver eladás és javítás korlátozását hiába írtam át nem működött, ami állítólag az alap játékban nem okozott gondot. A készítők szerint igen fontos lehet, mert biztos építettek bele ellenőrző funkciót. Ha a megváltoztatott fájlok voltak a játékba akkor már nem volt hajlandó a következő pályát betölteni. Kénytelen voltam az eredetit visszamásolni.
Amit észrevettem, ha egy eléggé leromlott tárgyat sokáig tárolok, akkor nagyon lassan javulnak. Már több cucc is annyira javult, hogy már eltudtam adni. Ennyi a kárpótlás a korlátozásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple Watch szíj eladó
- Samsung Galaxy s23+ 8/256 GB, 2026.05.14-ig Rejoy garis
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield