Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün
üzenetére
Én is a térkép baloldalán vagyok, valami híd féleség van előttem. Fel kellene mennem a töltésre, de hosszú kerítés van előttem. Annak a másik felén lesz az aknakereső érzékelője. Le kell pakolnom a cuccost mert visszacsúsztam a töltésen. Megköszönném a zatoni átjáró helyzetét. A szerint raknám le a cuccost.
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
én a térkép baloldalán, a vízben gázolva hordtam át a cuccokat a mocsáron, elkerülve mindenkit, így nem keveredtem fölösleges harcokba.
Milyen remek ötlet! A sugárzással nem volt gond? A hídnál jöttél ki, megúsztad a vámpírokkal való találkát?
Megint kedvet kaptam a Sniperhez, de nincsen kedvem ismét átírogatni a fájlokat, és még a zatoni lila színű talaj rossz emléke is kísért. Remélhetőleg előbb-utóbb lesz új, javított SGM Mod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield