Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
hubai1979 #11749 üzenetére
Igen már hallottam erről a bugról,de akkor az én játékom a legbugosabb mert nálam még egyszer sem fordult elő ez
Olyan előfordult,hogy a zsoldosok kinyírták egy eltévedt gránáttal (nekem szánták).Más megoldás nincs vissza kell tölteni és jó lesz de hogy mikor
(#11752) janinitez45 Küldetések jutalmaként kapott rejtekhelyeket biztos,hogy mutatja.A keresett személyeket tényleg nem mutatja,mert azt neked kell megtalálni.Mondjuk cordonban szidorovics pincéjében egy nagyon apró fehér pötty azért látható (ő a keresett) igaz szinte nagyítóval kell nézni.
-
Physicist03
senior tag
válasz
hubai1979 #11749 üzenetére
Ne hagyd ki! Nekem is ugyanez a bug jött elő. Többször is visszatöltöttem mire sikerült megcsinálni. Azt a technikát kell használni, hogy amint elintézitek az utolsó zsoldost is akkor ugye beszélni kell vele, minél gyorsabban oda kell szaladni hozzá és beszélni vele, különben elkezd tornázni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest