- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nah, és most megakadtam. Elmentem arra a katonai bázisra, amire irányított a játék. Az a feladat, hogy derítsem fel, jártak e azon a pozíción katonák. Na most én odaértem, kiírtottam a zombikat, megnéztem nincs e náluk valami. Lementem a garázsba, volt ott 2db harckocsi, semmi több. Hangárban is voltam, ott sincs semmi. Épület üres, csak egy fegyverraktár van benne, de az is elkerítve. Mutatja a game, hova kell menni, de ott nincs semmi. Pincébe lementem, de ott csak egy ajtót találtam, kell hozzá kód, hogy kinyissam.
Kis segítséget elfogadnék, nem muszáj teljesen, szeretnék rájönni. Csak valami megközelítés jó lenne, merre keresgéljek, és egyáltalán mit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Opel topik
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Bundle topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest