- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Dr. Akula #3868 üzenetére
"A wikia szerint nem:[..]"
Engem nem érdekel a Stalker Wikia! A saját tapasztalatomat ismertettem. S egyáltalán nem mondtam, hogy csak a "PSO-1 scope" esetében jelentkezik a fent említett hiba.
Az összes éjjellátó és piros távcső, mind a SUSAT, mind a PSO-1 típusból, mind fegyverre szerelve, mind önállóan bármelyik privát ládába betéve egy idő után sima "kék" távcsővé változik.
"Ha valódi hangompítóssal (Vintar félék) lősz messziről, akkor nem szokott feltűnni az ellenségnek hogy hullanak a haverjai. [..]"
Mégegyszer elmondom, mert úgy látom, nem érted. Nem holmi programozói bug-okat, félmegoldásokat keresek, hanem olyan megvalósítást, mint amit a már korábban említett játékokban alkalmaztak.
De említhetem még a "Splinter Cell" és "Metal Gear Solid" című klasszikusokat is.
Egy komplett bázis, vagy terület kézzel, késsel, hangtompítós pisztollyal, vagy H&K 45-össel való kiiktatása, a hatástalanított ellenfelek eltüntetése, elrejtése....ez a "csendes kommandózás", amit nagyon hiányolok ebből a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest