Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ' Tzs ,

senior tag

Return to Zone [Mod]
    !Spoiler alert!

Egész jónak mondanám (5-ből mondjuk 3/4-es) nekem. A 2. küldetéssel foglalkozom a Szekta csapat, nyomozás fater után aki Kurcsatovban dolgozott stb.
    A sztori tetszik nekem, egész frankó is az új map, jó küldetések is vannak tetszik ez a kicsit misztikus szál.
    Most mondom, hogy aki ezzel nyomja majd 2 jelenetre készüljön fel, mert a Professzor kiszabadítása a Zsoldosoktól hogy is mondjam hát, 1-2 órámba került. Nincs olyan páncél vagy fegyver ami jó ellenük, ugyanis mind 4-es erősségű (a Reborn mod után szabadon) exoskeletonos, jól felszerelt figura és ebből azt hiszem 6 van. De megkönnyítem az utánam ezzel szenvedő játékos dolgát: egy winchester legyen kéznél, vagy az a hosszú csövű puska 100+ tölténnyel mert bármilyen meglepő is elég nagyot tud sebezni, meg egy géppityu sem árt és minimum 5-6 gránát. A terep viszonyok pont olyanok, hogy nem lehet elbújni -esélytelen is lenne- a közelharc felejtős! Dombtetőre fel, bujkálás, gránátozás, egyenként leszedés. Nekem csak így sikerült. Vagy távolból távcsövessel, de akkor is 250 töltény eltűnt pedig multiplayer játékosként nem adok rossz headshoot-okat :D.

A másik: a szektás főmufti kinyírására, a gödörbe leugrás előtt szintén ilyen felkészültséget igényel mert ott legalább (alsóhang) 15-20 ellen ront rád, szal gyorsan futva kell likvidálni a főnököt, megállás nincs, mert 2 mp-en belül megkéselnek.

A harmadik amire kíváncsi vagyok nagyon, hogy a Sidor féle tag a bázis alatt miféle küldetést ad a közös vodkázás gitározást követően, de a Kordonra ugrunk át és érdekesnek tűnik.

A rádiós anomália küldetés megvan érdekes egy új helyszínre visz és innen nincs tovább...mármint nekem.
    Vedd ki az új fegyvert a széfből. Aki elmagyarázza hogy kell azt megköszönöm, mert sokadjára sem sikerült. Újfent.

Antonius: király lenne ha belekezdenél, mert nekem eddig terjedt a széfek miatt a játék. Amúgy nem baj, ha nem nyitod ki a katonai kocsiban lévőt, mert a Rádiós anomália ugrást követően minden küldetés lenullázódik (wtf) szal akármi is van benne nem úgy tűnt, hogy kellhet.
    Ha a figyelőt elkapod szólj, mert soha nem értem utol eddig...hiába vagyok egy gatyába ott minimál súllyal.

shield: a minimapot remélem megoldják a modderek :D Olvastam több kommentben is, nem csak nekem hiányzik :D
    Nekem is tetszik eddig, de akárki akármit is mond nekem de az x-ray engine bármilyen "rossz" is, nekem jobban tetszett valahogy, jobban adta a feelinget mint ez az UE5-ös motor.
    Ami biztos, hogy én megvárom a FI csoport honosítást és addigra a patch-ek is megjönnek stb. aztán majd akkor kezdek bele.

SaGa: ez a felhős cucc nekem új, mondjuk Xboxom sose volt nem is lesz. Én világ életemben PC gamer voltam és maradok is :) Még jó, hogy van ukrán szinkron :D + magyar felirat. Én csakis így állok majd neki. Biztos, hogy a fejlesztőknek lesz mit javítani ahogy látom, de az tuti hogy szívvel-lélekkel készült a game, tehát nem aggódok, hogy nem kerül minden a helyére :)

Laris: megkérhetlek annyira még, hogy a karakternevekre esetleg ránéznél még?
    Nem életfontosságú, de a krix-kraxokból nehéz kihámozni hogy ki-kicsoda.

Remélem mindenkinek reagáltam :)

Új hozzászólás Aktív témák