Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2
üzenetére
Persze, az ekezetes betuk hianya nem gond, en igy szoktam meg ekezetek nelkul, mivel igy gyorsabban tudok irni az angol billentyuzeten, szerintem masnak sem gond, mindenki tud ekezetek nelkul is olvasni es ertelmezni.
A vegigjatszast en fogom feszegetni, ha sikerul tampontot talalnom itt a forumon, szerintem volt szo errol a modrol, csak par dologra emlekszem, a verszivora az erdoben, a gyar elleni sztalkertamadasra a banditak ellen, a terkep felso felen levo helikopternel egy kuldetesre, es arra, hogy a sztalkerbazison elakadt a kuldetessorozat amikor jatszodtam, igy a modot nem fejeztem be, ennyi. Majd meg benezek, hogy lam masnak van-e valami hozzafuznivaloja...Elore is mindent koszonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield