- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Valahogy másként kezdtem el a Call of Pripyat játékot és a Sevcsenko elleni támadás kimaradt, de az Erdőgazdaságnál lévő találkozó megtörtént.
A vérszopó elleni ideggázt a Szkadovszk privát ládájába helyeztem el, mivel megmaradt amikor Fajddal átosontunk az alvó vérszívók között és a lépcsősor tetejéről visszalőve konfrontálódtam velük. Emiatt a gáztartály nem került felhasználásra és a játék sem foglalkozott többé vele.
Időközben párszor már visszatértem Janovról Zatonra. Mintha új események is előfordulnának. Például Bagoly Szakállhoz küldött, állítólag Szakáll tartozik nekem még mindig. Már az Iránytű képződményt is megkapta, amit Noé adományozott a kérésemre. Úgy tűnik, hogy Szultán kicsit megenyhült irányomban Szakáll tartozása óta, már nem emlegette azt, hogy megint odatoltam a képemet.
Véletlenül eladtam egy Buborék képződményt Szakállnak. Buborékot a Kotróhajónál találtam a vegyi anomáliában gázolva. Vajon másutt is előfordul?
Egyre szaporábbak és agresszívabbak a mutánsok Zatonban, a zombik már a hajó környékén kószálnak.
Janovon is előfordult, hogy a főhadiszállás mindkét főbejáratánál lövésre készen vártak rám. Van még két egyajtós kijárat is, ilyen kényes esetben érdemesebb lehet inkább azon kiosonni.Már nem rémlett, hogy Szarka azon bukott le, hogy Szikrát magára hagyta. A Kotróhajónál találtam meg Szikrát, mentőcsomagot is kapott, ám vélhetően már az sem segített rajta.
Noét is jó lett volna elcsábítani a Pripjatyba vezető útra, de nem adott erre lehetőséget a játék. Lehetséges, hogy később mégis rááll a kalandra?
Mityáj kiszabadítása még nem volt és a monolitos osztag sem került elő. Közben Zulunál már két sztalker várakozik rám.
Stalker fokozaton mintha valamivel keményebb lenne a játék, mint máskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest