- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
Nagy tisztelet Sergey Grygoroovychnak a munkájáért.
Más. A Pain of The Past mód fordításával végeztem, de van vele probléma. A történetet két szálon lehetne futtatni, de nálam csak az egyik szál működik, így kimarad a fele küldetés. Ezt nem tudom, hogy scripts hiba-e, vagy rossz sorrendben veszem fel a feladatokat. A lényeg jön egy fontos SMS, hogy beszéljek a stalkerek vezetőjével, mire odaérek kapok egy másik SMS-t aminek a küldetéssorozat neve "sorrend" Nos ha az elsőt elkezdem, kidob a játék. Ha a sorrend feladatot kezdem el, az végig visz a játékon, és az előzőt, már nem is adja. Ezt a fordításból tudom. Még egy keveset kísérletezek vele, és felteszem. Ha játékhiba, így kell elfogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spotify
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest