- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Piftuka #3512 üzenetére
nekem nem volt ilyen exo skeleton ruhám, szóval azzal kapcsolatban nem tudok tanácsot adni. úgy általánosságban én a ruháknál a több relikviatartót és a golyóállóságot szoktam fejleszteni, a legkevésbé sztem az áram elleni védelem kell, de több tartóval minden ellen tudsz védekezni megfelelő relikviákat használva.
a fegyvereknél nem nagyon vettem észre én sem, mit jelent a gyakorlatban a kezelhetőség. a tárkapacitást szoktam leginkább növelni, meg ha lehet, távcsövet raktam rá, bár inkább alapból távcsöves fegyvereket szoktam vinni.
általában a tartósságra nem érdemes sokat költeni, mert mindenhol lehet javíttatni, sőt, a talált fegyvereket érdemes eladás előtt javíttatni, hogy többet kapj értük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest