Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34503) Antonius1978 válasza shield (#34502) üzenetére


Antonius1978
addikt

A szkript ha jol dereng - azaz jopar feladatnal igy volt, es szerintem akkor a tobbivel sincs maskepp - csak akkor spawonlja a kuldihez szukseges dolgot ha elvallalod, azaz aktiv.Amig nem vallalod el, addig nincs a dolog bespawnoltatva, erre 2 peldat tudok mondani, az egyik az altalad emlitett kocsmaros papirjai (amit a nagy aruhazban talalsz meg, ahol a zsoldosok Menedek nevu bazisa van az alagsorban, menj be az uzletbe, es menj majd a villamanomaliak iranyaba a hatso udvar fele, a bolt es udvar kozotti helysegbe spawnolodik), valamint a Vetkek terkepe, az is csak akkor lesz ott ahol kell, ha a feladatot elvallalod, maskepp nincs ott semmi.

Mar leirtam neked, ugylatszik atsiklottal felette.
Tulajdonkepp az en hibam is, hogy nagy hazat es egyemeletest meg keletet ir a kuldetest magyarazo szoveg.
Egyszeruen at kell irni a Kozponti Nagy Aruhazra, slussz.Amikor jatszodtam, mindig felmerult bennem hogy ezt majd javitani kell, de nem fogalmazodott meg meg eddig bennem, hogy hogyan is magyarazzuk korbe, vagy hivjuk a helyet, mostmar meg is van, csak igy lazan bekattant a megnevezese.

Amugy a kuldetes jutalma egy penzosszeg, de ide szandekoznam beszurni valamelyik rejtekhely leirasat, csak meg nem tudtam eldonteni, hogy melyiket, majd holnap osszesitem a kuldeteseket es eldontom, hogy melyiket mikor es kitol kapjuk...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.