Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
xFreex
üzenetére
Eszrevettem, hogy nem reagalsz, na de ez van...
shield : remek, akkor ha megvagy a fegyveres dologgal, akkor elmeletileg teljesen kesz.
Azt az orosz sort en is lattam, de ha jol dereng, miutan leforditottam en is, ugy tunt, hogy ugyanaz mint a felette levo, es ugy gondoltam, hogy semmi ertelme, ezert hagytam ugy...Blizzardking : hat elmeletileg ha nincs rajtad a seva indulaskor, akkor be sem lephetsz az alagutas palyara, de mivel az Enottal kb 3-4 eve jatszodtam, igy mar nem emlekszem, hogy ez az a mod-e, hol a rampara ramenve is lejuthatsz, de az is lehet hogy ezt csak a Zulus esemeny utan engedelyezik.Volt olyan mod, amiben exoban is lementem, csak kellett vegyi vedelem.Amugy csak a kupolaig kell sevat viselned, ott mar nyugodtan at lehet cserelni exora(az alap jatekban ez igy mukodik).
De ha Zuluhoz van kotve az Enotban, akkor mindenkeppen mukodnie kell, hogy amint lesz egy Sevad, akkor mehetsz az alagutba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen videókártyát?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield