- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
' Tzs , #33470 üzenetére
Kösz! Mindig előjön még valami meglepetés! Igyekszem pótolni a zombis beszélgetést.
A negyedik végigjátszásban vagyok, és most találkoztam először az agropromi hasonmásommal, először jött elő a Crop utáni nyomozás (valószínűleg azért, mert eddig Drilléket a Kat. raktáraknál mindig kiiktattam), először kaptam meg, hogy nézzek körül Agropromban a mocsárban... meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest