- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
De jó, hogy benéztem! A Priboj sztori életem első stalker mod-ja volt, természetesen nem tudtam végig játszani. Egyrészt mert elakadtam, valóban sok dokumentumot kell előkeresni kietlen helyeken, másrészt, mert nem értettem külföldiül -azóta se értek- hehe. Nekem valamiért úgy rémlik, hogy volt annak egy magyarítása, de nagyon nem volt teljes amikor teszteltem. Ez annyira régen volt, hogy először azt hittem ez egy új játék, azt se tudtam mi az, hogy mod.
Az UHSF-en évekig tag voltam én is, épp a minap írtam a csoportjukba, hogy vissza kéne állítani a fórumot, jó ideje nem jártam ott, benéztem volna. Hispan-al kell felvenni a kapcsolatot. shield ha érdekel majd még téged az a fórum, lesz erre egy ötletem, de erről később...
SaGa fordításai nekem is hiányoznak, azóta nincs mivel játszani, amióta könyvekkel foglalkozik
Fordítókat én is kerestem már, kevés sikerrel sajnos (link az összefoglalóban). Pedig némi összeggel hajlandó lennék megtámogatni a munkát...esetlegRemélem shield tudsz kezdeni valamit az én működő verziómmal, nálam minden ment, max a beállításokat változtasd meg kedved szerint.
Erdő külön örülök, hogy csinálod a WoT-ot! Én is beszállok szívesen a tesztbe!
Ahogy időm engedi, alkalmanként elég sok van, foglalkoznék vele. Én kedvet érzek!
Szerintem PM-ben is beszéljünk erről
(Nem szeretném tele offolni a fórumot, csak a fontosabb infókat osztanám meg a teszt során)
Írtam e-mailt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest