- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
shield #31221 üzenetére
Így sem jön azért sokkal lassabban, főleg hogy van moneyloot addon ami random adhat 250-500 rubelt 1-1 hulla lootolása közben. Szerszámokat hol kell amúgy keresni? Azt tapasztaltam hogy a vanilla stashek teljesen eltűntek pl. Zaton-on. Ez az egy kicsit negatívum nálam, mert így tudom hogy kb sehová nem érdemes bemenni pl. a vanilla CoP pályákon mert úgysem találsz semmit. Legalább pár stasht elhelyezhettek volna itt ott ami bizonyos időközönként respawnol vagy megjelenik benne 1-2 kötszer és lőszer vagy medkit, hogy az ember érezze a késztetést a folyamatos kutatásra meg elhiggye hogy van némi élet a zónában. Mondjuk az meglepett hogy Zatonban 3-6 fős Monolith patrol csoportokba lehet botlani meg sok zombi stalkerbe. Viszont stalkereket még nem láttam csak a Sevchenkon amíg ki nem írtotta őket pár zombi stalker. Noah-t is mindig megölik a zombi stalkerek akárhányszor kezdtem eddig újat, mire odaérek mindig csak a lövöldözést hallom. A népességeket felhúztam direkt 1.5-re a stalkereknél meg a mutánsoknál is, szeretem ha van mozgás a pályákon, de ezek gondolom csak azt befolyásolják hogy hány fős csapatok spawnoljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest