- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
rétisün #29384 üzenetére
Igen ez a COC a lehető legrosszabb játékstílus, amikor azzal akarják a játékost lekötni, hogy hatalmasakat gyalogoljon mondhatni a nulláért. A súlylimit a padló, még a saját cuccaidra sem elég, de a távolságok hatalmasak. Fegyvereket nem lehet eladni, nincs pénz, de a javítások és fejlesztések irtó drágák. Nem találtam javítókészletet, egyet se sehol, holott már 3 mérnök is kéri, méghozzá először egy alap eszközt, majd a profikat is. Már 3 alap javítókészletre volna szükségem, de sehol egyet se találtam az egész játékban. Egyetlen artit kaptam Yantarban a domb tetején az anomáliában, de azért is meghaltam vagy 3x mert egyszerűen nincs kellő ruhám. Aztán mérgemben spawnoltam egy exot, de nem ér egy kutyafülét, mert 2 elektromos sokk a padlóra tette, pénzem meg nincs javítani, és egy életbe telne felfejleszteni annyira, hogy legalább futni tudjak benne, ha egyáltalán lehetséges, mivel oda már készletek szükségesek, ami ugye nincs. Az elit detektor egyáltalán nem is működik, meg se nyikkan. Értem értem villanymotor, de mi hajtja
. Nem szabadott volna erre a modra kijelenteni, hogy "játszható". Dolgoznak még ilyen add-on csomagokon, de azok inkább csak a látványon javítanak és semmit nem tesznek a játékmenethez sajnos. Pedig ideje lenne valami játszhatót is az asztalra tenni ekkora cécó után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest