- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Aarpok #28578 üzenetére
De érted, a kaja drágább mint egy medikit, pedig egy kenyér sokkal könnyebben beszerezhető, elkészíthető mint egy medikit
Olvastam éppen hogy a chimera vagy bloodsucker hús a legjobb, fertőződést ad de tápláló, csak éppen az a rossz hogy a karakterem RENGETEGET akar enni
És ez a rookie mod, a sérülés viszont tetszik, hogy én is de az ellenfél is gyorsan hal, meg nincs detektorom az elején hanem oda megy a lámpa, meg a kés a fegyver helyére megy, de ez a kajás dolog picit felhúzottHa nem válik be a mod akkor megyek Arsenal Overhaul + AF3-hoz.
AF3 nélkül viszont nem Zóna a Zóna már, a kitörés nagyon durva, főleg az utána lévő viharfelhő, a köd, az időjárások, a kitörés utáni vihar közbeni napsugarak effekt kihasználása, a grafikán döbbentem, a kihalt kinézet is illik a ZónáraVagy ez import kaja lenne?
Olcsónak meg boar vagy flesht ajánlanak csak a boar több radot ad.
1500mSv-ig nem vesztek életet, és a chimera adja a legtöbb radot, tehát egyek mutáns kaját?
Viszont nálam Tremor kiverte a biztosítékot, még ő mondja hogy meg tud gyógyítani ezt ennyiért, majd utána hogy többit is megtudja de ahhoz még megint pénz kell hogy mást is gyógyítson
Ez tényleg szenvedés.
Ja, és nagyon lassan magától is eltűnik a radioaktivitás.
A nem egészséges kaja elvesz a HP-ból, ilyet valóságban nem láttam még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest