- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #27556 üzenetére
Itt a kérdés az, hogy mit csináltál te előtte és mit csináltam én előtte, mert általában az előzmények befolyásolják a feladatok sikerét. Én követtem a megbeszélteket, jött a másik banda és elterelte az őrök figyelmét miközben Poker lelőtte az őrt és szépen kiosont, megkerülve a tábort. Csakhogy a hídnál levők is az ellenségei voltak és rátámadtak
. Később Poker ott rohangált nekem a fák közt és egy késsel hadonászott a sztalkerek ellen, mint valami holdkóros
.
Amúgy nem rossz ez a mod, viszont semmi újat nem hozott idáig. Most már át kell jutnom Agroponba valami rakétákat kell szabotálnom, épp a Szemétdombnál tartok. Ha újnak lehet nevezni valamit, akkor az a túszmentés, ami elég idegesítő, mert az illetőt mindig vissza kell kísérni a táborába. Sajnos nem mindig követi a legrövidebb utat és jól belevezet egy-egy mutánsfészekbe. Na, de ezek a vadkanok itt szinte halhatatlanok, mert legalább 20 sörétpatront eresztettem a fejébe mire kinyúlt. Ez kicsit túlzás, és már látszik, hogy ennek a modnak az erőssége a lőszerhiány lesz. Sido olyan drágán adja az AK lőszert, hogy vehetnék belőle 4 vadi új fegyvert! A hulláknál meg természetesen nincs nagyobb kaliber, csak pisztolygolyók. Hiába lőnek rád AK-val, még a fegyverük is üres. A mellékfeladatokba még nem botlottam, de mindenki kér valamit cserébe ha szívességért mész hozza. Tévedés ne essék, van itt lövöldözés bőven. Én a CS nívójához hasonlítanám az eddig látottakból, és azok után, hogy átlépve a Szemétdombra ugyanaz a banditatámadás fogadott, mint a CS alapjátékban. Talán még a banditák neve is ugyanaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Parfüm topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Videó stream letöltése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- Drón topik
- További aktív témák...
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2 + 250 GB HDD/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest