- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #19262 üzenetére
Akkor aztan leszedem.
Van egy csomo fasza fegyver model az EnotbanAarpok csak azert kerdeztem, mert kisse osszekeveredtem, nekem nem volt banditas tamadas, de gondolom azert, mert egy rakas kuldit kihagytam, valahogy elmaradt.
Meg valami, ami a Geo 2-rol jutott eszembe : lesz olyan hogy keress 6 kepzodmenyt a Seraphim detektorral (ez a kiurites utan lesz, talan asszem akkor amikor megvan a 400 zombi, de lehet tevedek, mindenesetre beszelj a tudos muftival).
Hacsak nem cserelodnek a helyek, itt talalod oket : Zaton - Vaserdo es Bojler, Janov - cementgyar alatt Sztrelok levele helyen es a savas Ligetben, Pripjatyban az ovodaban es Inda anomalianal fenn a lakasban.
Csak akkor add oda, ha megvan mind a 6, en az elsot odaadtam, es megis meg 6ot ker a kuldetes, szoval ezt is buktam...
Szokolovnak nem muszaj odaadni a levelet, ha atmesz Pripjatyba, akkor o is ott lesz, de lehet hogy ez egy hiba, es o adna esetleg meg 1 labor infot, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest