- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #19262 üzenetére
Akkor aztan leszedem.
Van egy csomo fasza fegyver model az EnotbanAarpok csak azert kerdeztem, mert kisse osszekeveredtem, nekem nem volt banditas tamadas, de gondolom azert, mert egy rakas kuldit kihagytam, valahogy elmaradt.
Meg valami, ami a Geo 2-rol jutott eszembe : lesz olyan hogy keress 6 kepzodmenyt a Seraphim detektorral (ez a kiurites utan lesz, talan asszem akkor amikor megvan a 400 zombi, de lehet tevedek, mindenesetre beszelj a tudos muftival).
Hacsak nem cserelodnek a helyek, itt talalod oket : Zaton - Vaserdo es Bojler, Janov - cementgyar alatt Sztrelok levele helyen es a savas Ligetben, Pripjatyban az ovodaban es Inda anomalianal fenn a lakasban.
Csak akkor add oda, ha megvan mind a 6, en az elsot odaadtam, es megis meg 6ot ker a kuldetes, szoval ezt is buktam...
Szokolovnak nem muszaj odaadni a levelet, ha atmesz Pripjatyba, akkor o is ott lesz, de lehet hogy ez egy hiba, es o adna esetleg meg 1 labor infot, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest