- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem nagyon vágom most mi van a WiP-ba. Tehát elmentem a szőlő anomáliába, felvettem az izékat, lementem az iskola alá, ott is felvettem a küldiket. elmentem a mosoda mellé, ott is találtam egy pda-t fent. És izé, hogyan tovább? És hol vannak azok a küldik amiket ír dodo az oldalán pripyathoz? Mert felvettem őket, de nem találom a PDA-ba, pl azt se hogy szellemnek hozzak gyógyszert, pedig tuti felvettem a küldetést. Ahhoz meg le kell mennem a laborba, de ha nincs a pdaba a küldi akkor nem lesz ott a gyógyszer se? Meg milyen sztalkernek kell segítenem az 5. emeleten az északi épületbe? És hol a csoport? Mert még mindig kint van az a küldetés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest