- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #17059 üzenetére
A Geonezis 2-ben is benne van, de itt maskepp nez ki. Ezt Strelok rejtekhelyen talaltam.
Amugy megtalaltam egy kuldetes kapcsan a finom muszereket is Zatonban, igy Kardan mester immar mindent tud fejleszteni
Az Geo 2 moddal kapcsolatban azt szeretnem megkerdezni, hogy az informatornak ki merre talalta meg a fejleszteses dolgokat, es Szultan embere mi a tokomot kellene csinaljon, mert elmegy a csatornaba - odakisertem - de ott nezi a levegot. Gondolom emiatt nem kapok Veles detektor kuldetest, igy nincs Svarog, es az anomaliaban rekedt embereket nem latom, nem tudom kihozni oket, igy az egyik urge elmarad akkor a pripjatyi uttol...
Alienhun79 : semmi gond, orvendunk neki (legalabbis en igen), amugy ird picitt korbe, hogy hogyan is kellene vele jatszani, mi legyen az elso lepesunk, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest