- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #17059 üzenetére
A Geonezis 2-ben is benne van, de itt maskepp nez ki. Ezt Strelok rejtekhelyen talaltam.
Amugy megtalaltam egy kuldetes kapcsan a finom muszereket is Zatonban, igy Kardan mester immar mindent tud fejleszteni
Az Geo 2 moddal kapcsolatban azt szeretnem megkerdezni, hogy az informatornak ki merre talalta meg a fejleszteses dolgokat, es Szultan embere mi a tokomot kellene csinaljon, mert elmegy a csatornaba - odakisertem - de ott nezi a levegot. Gondolom emiatt nem kapok Veles detektor kuldetest, igy nincs Svarog, es az anomaliaban rekedt embereket nem latom, nem tudom kihozni oket, igy az egyik urge elmarad akkor a pripjatyi uttol...
Alienhun79 : semmi gond, orvendunk neki (legalabbis en igen), amugy ird picitt korbe, hogy hogyan is kellene vele jatszani, mi legyen az elso lepesunk, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hegesztés topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- The Crew sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Képregény topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest