Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
d3lete #16420 üzenetére
Az SMG 2.2 vagy ENOT nevut ( a ketto gyakorlatilag asszem ugyanaz), vagy a Youtube-on most neztem valami Misery nevut (faszanak tunik, csak asszem ahhoz nincs magyaritas).
De keszulj fel, hogy sokat fog vacakolni, marmint nekem az Enot eleg sokat. Sokszor nem fagyott ki az teny, de amikor a palyak kozott mozogtam, akkor mindig.Mondjuk az automata mentest vissza lehetett tolteni, es akkor mar a masik palyara dobott be, ahova menni akartal.
En Dx9-el jatszodtam vegig, lehet hogyha most betennem a DirectX-10et akkor nem szarakodna annyit.
A Way to Pripjatyban soha nem szaggat Dx10el, - mondjuk esetleg akkor amikor sokat tolt a vinyo egyet-egyet rant a kepen -, ha felrakod az Enot-ot, te is allitsd Dx10-re ha birja a geped.Kivancsi leszek nalad majd szaggat-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Filmvilág
- Dacia topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Dell G15 gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest