Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greghasnosur
újonc
Én is tegnap próbáltam ki FX505DT-n. Gyakorlatilag lecsökkenti a sebességet (mhz) mindig arra a tartományra ahol tartható a beállított hőmérséklet. TDP-vel, undervolttal nem próbálkoznék a gari miatt, ez viszont biztonságos.
Tipp: liquid metal pasztázással 35-45 C a proci böngészés és alapállapot mellett, játék közben 70 C néha egy egy kiugró 81 C-s értékkel. a GPU terhelés alatt 60-65 fok között mozog. Érdemes hozzáértő kezei által cseréltetni a pasztát. A gyári sajnos nem elég komolyabb igénybevételre, az ASUS ROG széria picit már alapból jobb hűtéssel rendelkezik.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Dawson Leery
üzenetére
Acer Nitro 5, 2019 elején vettem.
-
Dawson Leery
csendes tag
Milyen géped van neked és mikor vetted?
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Dawson Leery
üzenetére
Ez oké, de többinél mit érdemes beállítani még. Mer nekem ugyanúgy szaggat.
-
Dawson Leery
csendes tag
Hello
Én már használom a controllert és a beállításban tudok segíteni:
1. Lépésben le kell töltened innen:
https://gitlab.com/ryzen-controller-team/ryzen-controller/-/jobs/705055655/artifacts/browse/dist/win/
2. Lépésben feltelepíted a letöltött fájlt.
3. Lépésben elindítod a Ryzen Controller fájlt az asztalról (utána a windowsban engedélyezed az alkalmazást).
4. CPU fülre mész, ha esetleg nem ott van.
5. Lépésben Temperature Limit-hez beteszed a pipát.
6. Lépésben beírod a kivánt hőfokot, én személy szerint 80°C állítom be.
7. Lépésben utána a Create Preset gombra kattintasz.
8. Lépésben New preset name ide beírsz egy nevet + Ok gombra kattintasz.
9. Lépésben Rámész a Preset fülre.
10. Lépésben Apply gombra kattints és már kész is használhatod / kipróbálhatod
by Dawson
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Dawson Leery
üzenetére
Nekem se jönne rosszul a segítség, hogyan érdemes beállítani, mert nekem meg a proci és a videókártya is felszökik 90 fokra játék közben, és hát belaggol rendesen...
-
Melorin
addikt
válasz
Dawson Leery
üzenetére
Állít a szobaklímán
-
Dawson Leery
csendes tag
Nemrég vettem egy Asus TUF a15 Ryzen 7 4800h processzoral egy notebookot, játék közben a hőmérséklet felmegy 100-105°C fokra. A neten találtam a Ryzen Controller programot, ki is próbáltam a hőmérsékletett 80°C állítottam be. Nagyon szuperul működik, csak éppen azt nem tudom, milyen elven szabályozza ezt (pl.: lejjebb veszi a Mhz? vagy valami mást állítana ez a program át)? Tud ebben valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- HP ZBook Firefly 14 G8 - i7-1165G7 INvidia Quadro T500 16GB I 512SSD I windows 11
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Megkímélt Acer 15.6"Core i7(4X3,5Ghz)GT840 2/4GB VGA,8-16/300-480SSD,Nagyon jó akku,
- ÚJ! Bontatlan! HP 255R G10 laptop (3 ÉV Garancia 2026.01.29.-től) Féláron!!!
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs