Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
trapper boltban nézz szét. nem drágák. (batyitól (Batthyány tér) egy köpésre van)
Mellesleg aaz aboriginalban és a new yorkerben frankó kis leárazások vannak, múltkor 1600-1700 Ft-ért árult márkás fehérneműt vettem 250Ft-ért, arról nem is beszélve, mikor a fishbones gatyámat 1200ért vettem, 12 volt az eredeti ára.
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
Nekem az ősszel sikerült vennem egy nagyon frankó kordbársony gatyát (Pepe Jeans). Igaz nem világos, hanem inkább sötétbarna. Az anyaga nagyon jól van megcsinálva, mivel néha barnának, néha kékes színűnek tűnik. A varrást is nagyon eltalálták, szerintem a babakék színével nagyon megy az egészhez. Nem volt éppen olcsó, de szerintem megérte. Nézz körül a pepe boltokban, tuti hogy találsz neked megfelelőt

Más kérdés h nemrég egy diszkóban valami elvetemült állat kiégette a jobb zsebe alatt egy kicsivel, de belülről összeöltve még egész jól néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Diablo IV
- Tesla topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest