Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
XSiGma
aktív tag
válasz
Predator2
üzenetére
Hát nemtudom,a leírása ugye ezzel kezdődik:
A legzordabb körülmények közt is melegen tart ez a kabát, akár a hegyek közt, akár a városban használod. Sem eső, sem pedig hó nem hatolhat át a HyVent ™ anyagú külső részen. Heatseeker ™ szintetikus bélés pedig meleget ad és kiváló nedvesség elvezetéssel bír.14 napon belül egyébként vissza lehet küldeni,ha esetleg megrendeled és nem jön be.
Én is "fázós" típus vagyok,tavaly vettem egy Springfield parkat,ehhez hasonlót.Belül tollal bélelt,de ennek ellenére könnyű a kabát.Jártam vele Svédországban is,eddig tökéletesen bevált,a minőségére sem lehet panaszom.
A motoros kabátok meg tele vannak protektorokkal jobb esetben,egyátalán nem kényelmesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs