Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Feketelaszlo
Én sem az a típus vagyok aki évente kabátot cserél, ezért is szeretnék minőséget venni, de reális áron.
Nincs egy világbajnok fizum sajnos, de az hogy egy 40-50K-s kabát olcsónak számítson, az azért elég durva.XSiGma
Néztem én is azt a leírást, el is keseredtem, hogy annak ellenére Magyarországi körülmények közé nem ajánlja.
Melyik tulajdonságot figyeljem a termékismertetőbe ami segít jó/meleg téli kabátot venni?
A North Facenél maradva, ez mit jelent pl: kétrétegű HyVent® vízálló-lélegző membrán?
Illetve ha mutatnék pár képet, segítenétek valami normálisat keresni, az 50k-s kereten belül?
THX
-
Predator2
addikt
Írtam nekik, és hát sajnos eléggé elkeserítettek.
Leírtam, hogy téli kabátot szeretnék venni átlagos használatra, utcai viseletként. Eléggé fázós vagyok.
Ő lenne a kiszemeltem [link]Ezt a választ kaptam:
Köszönjük az érdeklődését.
Az ön által kinézett kabát sajnos véleményünk szerint nem fog megfelelni az elvárásainak.
Íme 2 kabát, amit bátran ajánlanánk a téli hónapokra:http://www.thenorthfaceshop.hu/termek/60101-848-0/m_mountain_light_triclimater_jacket
http://www.thenorthfaceshop.hu/termek/60104-2057-0/himalayan_long_parka
50K alatt nem lehet normális minőségi téli kabátot venni? Amiben nem fagy meg az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Dell notebook topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest