Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 2x2-es és 3x3-as kockát, mert meg akarom tanulni kirakni.
- milyen olcsó és jó kockát tudtok ajánlani, ha az idő nem lényeges? (Csak ki akarom rakni, nem sietek )
- van e értelme segítség (guide) nélkül nekiállni és bejárni egy saját utat a kirakáshoz?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz adrian360 #1960 üzenetére
"elenyésző azok száma a világon, akik képesek maguktól megoldani"
Challenge accepted (majd feladom, ha rájövök, hogy esélytelen )[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz ZavaBalazs #1962 üzenetére
Ennyire nehéz, hogy mindenki csak módszereket, trükköket tanul meg ahelyett, hogy megtanulná kirakni?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz adrian360 #1964 üzenetére
Tök jó! Még 60 évet tervezek élni legalább, szóval belefér.
Az a baj, hogy emlékszem rá hogy az egyik módszer az, hogy ki kell rakni a kereszteket minden oldalon és aztán mazsolázni a sarkokat... ezért is akarom a 2x2-essel kezdeni, mert ott ezt nem tudom alkalmazni (annyira)."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz adrian360 #1960 üzenetére
esetleg komplett set, ebben van 4x4 is : MF2S MF3S MF4S Package
19-én adták fel, most már ott tartok, hogy sok idő telt el a rendelés óta és már nagyon várom, megjöhetne már!
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
"9~25 working days"
Eddig 31 working days-nél tartok... Megpróbálok valahogy refundolni, hátha.Tudnátok valamit ajánlani helyette olyan helyről, ahonnan meg is érkezik?
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Egy pár órája tekergetem a 3x3-ast és kezdem megérteni az élközepek cserélésének módját, már csak szinkronba kéne hozzam, avagy előre kigondolni egy szekvencia sort, de az gondolom idővel kialakul. A 2/3-ada megvan. A csúcsok lesznek érdekesek, a fennmaradó 4 csúcsot fogalmam sincs hogy rakjam majd helyre a közepek elkeverése nélkül, bár ha szerencsém van magától beáll..
A 2x2-est sikerült párszor kiraknom, de nem teljesen tudatosan jutottam el a végeredményhez, még azt is gyakorolnom kell. És jobban megfigyelnem mi, miért történik és milyen szakvenciákat érdemes használni cserékre.
-
-
emiki6
veterán
Vettem én is egy tV3 flagshipet. Out of the box egy kicsit kenetlen. Van itt budapesti aki ki tudna segíteni pár csepp olajjal?
-
emiki6
veterán
Végül vettem egy Lubest XMT 10-et, az elvileg gyors és elég mindenre, valamint nem kell olyan sűrűn használni, mint pl a dnm37-et. ¯\_(ツ)_/¯
Lengyelektől 1350 + 2250 a posta."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Zsír új, szóval a takarítás még nem aktuális. Viszont azóta járatodott, már nem súrlódik annyira, mint dobozból kivéve, sokkal kellemesebb. Mindenesetre nem árt, ha van egy adag szilikonolajam, meg örülnék ha még "olajozottabban" forogna.
Jó érzés tekerni, megérte venni egy profi kockát.
-
emiki6
veterán
válasz astrojoe12 #2356 üzenetére
Csak 2 átellenes sarkot azthiszem nem lehet cserélni, 3 sarok szokott legalább nem a helyén lenni.Ha az éleket helyükre rakod, akk valszeg előkerül a harmadik sarok. Nem?Monnyuk kezdő vagyok, algokat nem magoltam be még. Ha tévedek majd kijavítanak.
ja, közben jött válasz.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz astrojoe12 #2360 üzenetére
Saccco linkelt algo listákat és kislaci leírta mit kell csinálni:
- Felfordítani a sarkokat (OLL): F R' F' r U R U' r'
- Aztán megcserélni őket (PLL): F R U' R' U' R U R' F' R U R' U' R' F R F'"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz astrojoe12 #2363 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest