- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
''Miért az a javaslat jobb, hogy írjon a könyvtárosnak, majd az segít ? Eheh.''
Próbáltad már? -
andorpapa
őstag
Tudom, kicsit nagyképűnek hangzik, de szerintem simán lehet 20 oldalt írni erről. A módszeren van a hangsúly. Mert ha valaki csak azt írja le, hogy mit látunk, akkor az soha nem hoz ki 5 oldalnál többet. Le kell írni a művészről szerzett információkat, jellemezni kell a kort a művel való összefüggésében, valamint a kortársak és nem kortársak hasonló alkotásaival kell összevetni, kiemelni az azonosságokat és különbségeket. Akkor azért kijön a 20 oldal. Egy nagy ''gömböt'' kell felépíteni, aminek csak a magja maga a műalkotás.
-
localhost
Közösségépítő
No ne már, nem az én tisztem megírni a 20 oldalas anyagot, de lám létezik magyar szöveg is, nem sok, de forrásmunka.
Megtudhatjuk belőle pl, hogy melyik templomban is van éppen.
Javaslom a google kifinomult használatát, hiszen az emberek nagy része azt ismeri csak, hogy van ott egy izé, abba beírom és kapok kismillió találatot.
Miért az a javaslat jobb, hogy írjon a könyvtárosnak, majd az segít ? Eheh. -
localhost
Közösségépítő
[L]http://www.google.co.hu/search?hl=hu&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=Rubens+lev%C3%A9tel+a+keresztr%C5%91l&lr=lang_hu[/L]
-
Agyasima
őstag
[L]http://libinfo.oszk.hu[/L]
Gyengén adom elő ma magam:(( -
Agyasima
őstag
Létezik 1 internet könyvtáros, ő talán tud ajánlani könyveket a dologról:
[L]libinfo.oszk.hu[/L]
1-2 nap alatt válaszolnak általában. Sok sikert! -
Tele von Zsinór
őstag
Nyista?
-
Tele von Zsinór
őstag
Hy!
Rajzból kell 20 oldalas házidolgozatot írnom a témában említett műről (eredeti cím: The Elevation of the Cross). Neten már próbálkoztam, amit találtam, az vagy baromság, vagy német, vagy pedig túl sok (amit talált, azt nemt tudom mind átnézni, pedig lehet, hogy a végén van a hasznos). Nos, ha tudtok mondani linket, ahol találok vagy a műről, vagy a készítőről nagyobb mennyioségű (magyar vagy angol) anyagot, akkor azt nagyon megköszönném.
Zsinór
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest