- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Új net szolgáltatóm lett, pontosabban Telekom! optikai szálon, sagemcom fast 5655V2 routerrrel , 1000/1000Mbit-es csomag... furcsa is az 50/10-es csomag után
port nyitást szeretnék, mert nincs vissza töltésem, illetve a letöltés is össze vissza ugrál(de azt gondolom más miatt van ) illetve ezen hibát kapom: Error: I could not see your service on 81.182.135.238 on port (54626)Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
Dr.Én
veterán
válasz
Multibit #35370 üzenetére
igen, tudom mi az aktív és passzív...eddig abban a hitben voltam, hogy minden okés, arány és visszatöltés mennyisége nagyon szépen növekedett..illetve vissza töltés sebessége is maxon szokott menni 9-10Mbit/s
Szóval natolt hálózatot nem ismerem, ez tény....ergo akkor beszéljek a szolgáltatóval és kész
Fix IP cím kérése megoldja?Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
Dr.Én
veterán
Hali
Ha idő közben olyan problémám támadt a TP-link routerrel hogy wifit ad, de a gépre internetet nem?! Illetve Tplink oldalára se tudok belépni, resetet probáltam, nem segített.
Torrent vissza töltésem azóta se ment, sajnos mint megtudtam tplink router elött is van egy router a szolgáltató által.Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
Beruháztam egy TP-Link Archer 5 V4 routerre...asztali gép utp kábelen van hozzá csatlakoztatva, eddig nem volt bajom az torrenttel, most letöltés megy, de nem vagyok aktív...tehát zöld pipa nyista...nincs visszatöltés...
mit kell beállítani ahhoz hogy normálisan menjen az utorrent? (win 7)Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- További aktív témák...
- Asus RT-AX82U eladó
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest