- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Abszolút reális, hogy egy 4 kilós mágnessel a kezedben rakod meg a tétet a kaszinóban.
Montanosz fantasztikus sorozatának meg szívből gratulálok. Elképesztő, hogy kijött neki... elvégre csak alig pár 10 ezret pörgetett. Vajon mit csinálna ha egymás után kijönne háromszor a 0? -
egy valamit tudok biztosan, mert játékgép üzemeltető mondta, hogy a gépi ruletteket néha kicserélik egy-egy helyen, mert előfordul, hogy túl sokat nyernek rajta, és gyakran gyanítható, hogy azért mert kiismerték valamennyire a gépet
de azért ő sem mondta 100% biztosra, hogy csak nagy szerencséjük volt, vagy tényleg tudtak valamit, de ha túl sok volt a nyerés a biztonság kedvéért mindig kicserélték a gépet
és ő mondta, hogy állítólag van oylan gyártmány, ahol van lehetőség mágnessel befolyásolni a golyó útját...ezért is kérdeztem látott e már valaki ilyetviszont ezt a netes taktika dolgot én sem tartom jónak, nem hiszek benne
szerintem ha már szerencsejáték, akkor inkább sportfogadás vagy póker, ott lehet esélye a játékosnak hosszútávon is -
LOTR
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #96 üzenetére
a 200+ hosszú vízszintes vonalak is elég viccesek ám
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #93 üzenetére
ő egyébként lehet csinálni rendes rng-t csak nem egy sima asztali gépen
csalás téma elég vicces amúgy ruletten, minek csalnának, ha fix hasznuk van?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest