Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
hali baj van a képfeltöltéseddel szerintem inkább a képtárba raknám a helyedben...
én is ezen filózok most.valakinél olvastam talán winner hunnál hogy vatta és ezt lefogatja jaj mi is?valami sima anyag hogy ne szálljon szét..de egyébként ez sem rossz ötlet..nekem aerocool 3d magic házam van és mivel lyukacsos ezért elég hangos ..plussz a gyári 2*12-es venti sem halk..tehát szerintem ez sem egy rossz megoldás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest