Új hozzászólás Aktív témák

• rolko

őstag

Hali mindenkinek!

Már régóta ''moddolgatok'' de általában egyszerű dolgokat. Egy régebbi moddom volt hogy tesóm gépét halkítottam el és próbáltam a port belőle kiszorítani. Ez úgy sikerült is. A portalanítást egyszerű papírtörlőkendővel oldottam meg. A hagszigetelést pedig hungerolcellal. Mindent próbáltam halkítani. Így az alaplap és a vga passzv hűtést kapott. Volt elfekvőbe nekem egy Zalman chipset hűtő és ez felkerül a Radeon 9600-ra, az alaplapi chipsethűtő bordája pedig igen jól pírja a passzív hűtést is. A táp ventillátora is kivolt már, kezdett nyikorogni, így azt is kicseréltem egy Aero Cool ventire ami megintcsak hánykolódott. A Cooler Master X-Derem porci hűtő 24dBA-s és olyan hangot adott hogy csak na, és hogy hungerocelt ragasztottam az oldallapra elhalkult a gép. Kb 20dBA alá ment a gép zaja.

Képek:
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

Most hogy nagyon melegszik a vinymá, így gondoltam eggyet. Volt nekem egy fehér mobil rackom. Szétszedtem és fekete festékkel lefújtam. Ez két ventis mobil rack. Előre majd egy Cooler Master Blue ice fog kerülni hátra pedig a gyári amit adtak hozzá. Egyelőre még a festék szárad itt a szobámban a radiátor alatt.

Képek:
    [link]
    [link]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés