- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
Hali mindenkinek!
Már régóta ''moddolgatok'' de általában egyszerű dolgokat. Egy régebbi moddom volt hogy tesóm gépét halkítottam el és próbáltam a port belőle kiszorítani. Ez úgy sikerült is. A portalanítást egyszerű papírtörlőkendővel oldottam meg. A hagszigetelést pedig hungerolcellal. Mindent próbáltam halkítani. Így az alaplap és a vga passzv hűtést kapott. Volt elfekvőbe nekem egy Zalman chipset hűtő és ez felkerül a Radeon 9600-ra, az alaplapi chipsethűtő bordája pedig igen jól pírja a passzív hűtést is. A táp ventillátora is kivolt már, kezdett nyikorogni, így azt is kicseréltem egy Aero Cool ventire ami megintcsak hánykolódott. A Cooler Master X-Derem porci hűtő 24dBA-s és olyan hangot adott hogy csak na, és hogy hungerocelt ragasztottam az oldallapra elhalkult a gép. Kb 20dBA alá ment a gép zaja.
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Most hogy nagyon melegszik a vinymá, így gondoltam eggyet. Volt nekem egy fehér mobil rackom. Szétszedtem és fekete festékkel lefújtam. Ez két ventis mobil rack. Előre majd egy Cooler Master Blue ice fog kerülni hátra pedig a gyári amit adtak hozzá. Egyelőre még a festék szárad itt a szobámban a radiátor alatt.
Képek:
[link]
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest