Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Roccat topic

Hozzászólások

(#1551) smisa válasza sanyi0627 (#1550) üzenetére


smisa
őstag

Szia, köszi én nem vagyok ilyen ezer mester de van ismerős tudsz dobni egy videot hogy mit hol kell szétszedni? :R

(#1552) sanyi0627 válasza smisa (#1551) üzenetére


sanyi0627
senior tag

térj át ide a topikba.
Összefoglaóba minden benne van kb.

http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html

(#1553) Mydgard


Mydgard
tag

Csao!
Egy olyan problemam adodott, hogy bedoglott a jack csatlakozom. Ezert ugy dontottem, hogy veszek egy kulso hangkartyat, nevezetesen egy Roccat Juke-ot. Letoltottem a driveret a hivatalos oldalrol. Nos a driver 2014.07.25.-i, amiota hasznalom igen gyakoriak a kekhalalok. Ez a driver baromira nem kompatibilis a Windows 10-zel, hisz eleve elotte keszult, mielott az op rendszer megjelent. Szoval eleg nevetseges, hogy a gyarto nem tud mukodokepes drivert felrakni, nem frissiti. Most van egy konkretan problemasan mukodo hangkartyam, ami egyreszt iodnkent crasheli a rendszert, masresz jobban-kevesbe de recseg tole a hang, jatekok, videok stb. Ez igy teljes K.O. Valakinek ezzel kapcsolatban lenne otlete vagy mas is utkozott ebbe a problemaba?

HP Omen 15 | Intel® Core™ i7-10750H | NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 Max-Q | 16GB DDR4 | 1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD

(#1554) sniper elite


sniper elite
senior tag

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudok Roccat márkájú magyar kiosztású mechanikus billentyűzetet vásárolni? Valamikor pár hónapja néztem Ryos MK típust de elhalasztottam a vásárlást. Már nagyon bánom, mert most az Istenért se találok sehol se. Egyáltalán miért nincsenek már magyar kiosztásban billentyűzeteik?

(#1555) Doki-HUN1978


Doki-HUN1978
senior tag

Sziasztok!
1%-nal megall a software update es nem megy tovabb.
Van erre valakinek megoldasa?

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#1556) scabi78


scabi78
senior tag

Roccat isku billentyűn az S gomb megkopott, lehet ezt cserélni?

Tiszta Windows, rendes ház!

(#1557) demmer123


demmer123
őstag

Valaki esetleg tudna nekem itt válaszolni a kérdésemre?
[link]

(#1558) Popes válasza demmer123 (#1557) üzenetére


Popes
őstag

Az hogy ki mennyi DPI-n használja az elégé egyéni preferencia kérdése. Én pl főleg BF-el játszom és 400DPI-n használom,(in game pedig 12%-on) ezért pl az én beállításommal nem nagyon vagy előrébb ha neked még az 1600-is lassú. :)

[ Szerkesztve ]

Deus ex machina

(#1559) demmer123


demmer123
őstag

A Windows Pointer Speed mit jelent? Itt

Ha feljebb rakom könnyebb és gyorsabb lesz a kurzor mozgatása a windowsban?Mert 800 DpI-N Eléggé lassú a windowsba az irányítás.

(#1560) gyuszi 01


gyuszi 01
csendes tag

Sziasztok!
Roccat Kave fejhallgatómmal van egy kis gondom.
Nem is régi,nem is sokat használt,de recseg,és nagyon idegesít.A másik hogy pár napja elkezdte azt csinálni,hogy felveszi maxra a hangerőt,a potméteres állítója meg nem csinál semmit.Ha van itt aki foglalkozik a javításával az nagyon jó lenne.Kicsit drága volt ahhoz hogy kivágjam,pedig legszívesebben megtenném....

(#1561) JoanPesci


JoanPesci
újonc

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek - történt egy kis egérhasználati problémám. :) Nemrég vettem egy Roccat Kone XTD egértípust és hatalmas lelekesedéssel kezdtem el kirpóbálni a játékban. A gondom az, hogy se a Skyrim, se a Witcher 3-ba nem tudom az 4-es és az 5-ös gombot beállítani. Vagy érzékeli, - de akkor bal vagy jobb egérgombnak - vagy sehogy.
Hogy kell ezzel a típusú egérrel beállítani ezt a 2 gombot? Tudom, hogy ez egy noobe kérdés - általánosságban nem is tenném fel, mert egyértelmű számomra ez a dolog (nyilván nem most használok először) -, de ennél a típusnál valahogy egy kicsit megzavarodtam a beállításaiba és nem sikerült nekem e két gombot érzékeltetnem a játékkal. :(

A segítségeteket és a tippeket előre is köszönöm!

(#1562) t.imi


t.imi
addikt

Sziasztok!

Itt is megkérdezem, másik topikban nagy csönd van.

Kone + -al lenne gondom. Komplett gomb csere volt. Azt gondoltam, bedugom és öröm, de nem.
Először csak a kurzor működött, egy gomb sem. 8.1/64 automatikusan telepítette az eszköz driverét vagy 2 perc alatt, utána helyzet változatlan. Roccat driver telepítése után másik egérrel be tudtam állítani a görgőt, görgő jobb, bal gomb és 4.5. gombot. A két fő gomb nem megy.
Jelenleg egy a4tech v7m is be van dugva a normál helyre, roccat a pc ház első usb csatin.
Mit gépészkedjek még? Köszönöm!

[link]

(#1563) nTopee válasza gyuszi 01 (#1560) üzenetére


nTopee
csendes tag

Erre így utólag válaszolok, hátha más is keresgélne ilyen témában. A recsegés nekem USB miatt jött, egér mellé dugva szörnyen irritáló tud lenni. Miután egy sor USB-be csak ezt dugtam, és alrébbtettem elosztót, hogy ne a kábele mellett menjen közvetlen, nekem megszűnt a recsegés.
Poti nekem is néha elkezdi hangosítani(szép lassan feldobálgatja 100-ig), kb. 2 év után jött elő először. Én általában letiltom USB bemenetet, így poti nem tudja szabályozni. Hetente egyszer megpróbálom visszaengedélyezni, 1-2 hét után megjavul magától és hónapokig jó.(érdekes jelenség)
Tanulság: Én nagyon szeretem a Roccat termékeket, konkrétan minden perifériám Roccat, de fejhallgatót egyszerűen nem éri meg venni tőlük. Drágább fejhallgatóiról se hallani sok jót.
Én is belenyúltam, amíg nem hal meg teljesen azért kitartok a Kave mellett, de soha többet.

[ Szerkesztve ]

(#1564) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Hóhali mindenkinek.

Roccat Cross

Csodás koncepció, remek hangzás, nagyon jó áron. 3 hónapig, aztán lehet gariztatni... :O

A 3 hónap alatt enyhén recsegőssé váló potméter még okés, de ez a nyűves átvezetőkábel, hogy folyton megtörik valahol, szó szerint megöli. Megint a jobb csatorna halt meg. Mi más, hisz a kábelek a bal fültokba futnak... Annyi a különbség, hogy az előző kibírt 4 hónapot illetve most a bal oldalon adta meg magát a kábel, míg korábban a jobb oldalon. Linkelem a korábbi leírást, benne ott a hiba oka és szemléltetése is.

Ebbe a körbe már nem tudom, hogy kérjek-e egy harmadikat, hátha az kibírja gar végéig és akkor döglik meg, vagy vegyek helyette mást. Az a nagy büdös helyzet, hogy nincs olyan fejes, amit kifejezetten gamer/mobil hibrid üzemre terveztek. Illetve van, vezeték nélkül, Siberia 840, de az meg 110k...

Tanácstalan vagyok.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#1565) Nisida


Nisida
aktív tag

Hello!

Érdeklődnék, hogy esetleg valakinek nincs-e infoja Roccat Kave Xtd -hez való "fülpárnát" - elnézést ha nem ez lenne a megfelelő szakkifejezés de jobbat nem tudok , angolul: Ear Cushion - lehet-e szerezni külön vagy van -e valahol ahol ezt javítják ?

Előre is köszönöm.

U.I.: többen panaszkodtak az árra és az egerek egyes problémáijra. Én 3-4 Roccat Kone Xtd ettem meg az elmúlt 3-4 évben , munka + játék , munka közben szertintem nem lehet megölni , játékban fps-el elég szépen le lehetett amortizálni. Ennek ellenére ma sem nagyon vennék mást max az új EMP-s Kone-t, igaz a formája és a kézreállása miatt.
A headsetek irtozatosan drágák sokkal jobbakat is lehet venni hasnoló áron, de van egy előnye pl a xtd digitalnak , a kékfogúság - bluetooth - képeség és ezt máshogyan nem tudtam megfelelően megoldani. Az irodában nincs emmi jobb megoldás arra hogy ne kelljen a füles le föl pakolni és a telefont kapkodni.

"Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

(#1566) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Roccat Suora melyik az a billentyű kombináció ami leváltja az ASDF billentyűket a nyilakra?

(#1567) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Egy hónapig tartott, de rájöttem hogy:

Control + Windows (suora) gomb kapcsolja át a WASD-ot nyilakká és vissza. Ha Game mode be van kapcsolva, természetesen.

(#1568) eckertb


eckertb
csendes tag

Sziasztok,

mitán a Deathadder túl nagynak bizonyult és szerintem inkompatibilis a fingertip fogásommal, hiába 20x10-es a kezem, rendeltem egy Roccat Kone Pure SE egeret, és ennek nagyon jó a fogása így elsőre. Egy dolog tűnt fel, a görgő működés közben kopogó hangot ad ki, de nem minden léptetésnél, hanem olyan random módon, relatív hangosan. Mintha belül valami az egér testéhez verődne, mikor a racsni visszakattan egy léptetés után. Leginkább akkor fordul elő, ha gyorsabban tekerem a görgőt, akkor elég zavaró a szinte folyamatos kattogás. Valakinek ilyen tapasztalata volt? Ez el fog múlni? Visszaküldjem, vagy a következő is pont ilyen lesz?

köszi
üdv
eckertb

(#1569) Predatorr


Predatorr
őstag

Sziasztok!
Pechemre vásároltam egy horde aimo billt. A swarm szoftver nem látja. Installálás végén egy pillanatra felugrik egy ablak, de el is tűnik. Utánaolvastam, állítólag nem szereti a friss w10-et, update bármelyik driverre naprakész, az aimo modul nem frissül. Tehetek bármit azon kívül, hogy elállok a vásárlástól?

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#1570) Fuel


Fuel
tag

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudnék egy Roccat Syva-t a Windows-ba beállítani hogy a mikrofonja aktív legyen, mert nincs neki külön mikrofon kábele, telefonon működik, de a számítógépbe nem tudom hogy hogyan kell működésre bírni. :F

Köszönöm szépen előre is a segítséget! :R

Üdv.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Roccat topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.