Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Roborock S50nél találkoztatok már olyannal, hogy nem megy végig egy adott útvonalon hanem kb pár nm tisztítás után azt mondja kész a takarítás és visszamegy tölteni?
Múltkor többször is jártam úgy, hogy melóból elindítottam a porszívót és kb egy 2nmes területet a dokkoló körül felporszívózott majd azt mondta kész és visszament.
Akkor megpróbáltam törölni a MAPet letakarítani a sensorokat stb.. utána 1 full térképezés idejére jó volt.
Aztán tegnap este elindítottam megint a már újra megtanult térképre és csak 1 szobát pucolt ki, majd visszament tölteni, hogy ő kész.Ma reggel mondom bedobom a zonás tisztítást a megmaradt szobákra, ismét 1 teljesen másik szobát kitakarított majd jelzett, hogy kész és visszament tölteni.
A fura az, hogy eddig semmi ilyen probléma nem adódott vele.. bő 2 hónapja használom probléma mentesen.
Szabad útvonal bőven elérhető, sensorok elvileg tiszták, bár az appban írja, hogy tisztítsam de mindent lepuceváltam, szóval látnia kéne.
SW a legújabb rajta.
Üdv,
Kardi“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Olyannal találkoztatok már, hogy a Xiaomi Vacuum S50 robotporszívó nem küld appon belül értesítéseket, ha elakadt pl?
Notification be van kapcsolva. Legújabb firmware EU régió.Üdv,
Kardi“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
kicsi kecske
tag
Na közbe sikerült is elővásárolni egy S55öt spanyol raktárból.
Csajomnak regeltem egy új accot így kaptam 10$ ali kupont meg 15$-t a storetól így gyakorlatilag 334$-ba került ami elvileg 95k lesz kb
Alig bírom kivárni az a kb 2 hetet mire megjön
[ Szerkesztve ]
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
kicsi kecske
tag
válasz Williamgrant #5115 üzenetére
Igen, de ha EU raktárból Németből vagy Spanyolból hozzák akkor is így van?Azért kérdem, hogy azt is csak Kínában tudom garoztatni?
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
kicsi kecske
tag
Egyébként amit Aliról rendeltetek gen1/S50-55 és kaptatok hozzá 1-3 év garit, azt tudjátok érvényesíteni a magyar xiaomi shopban? Vagy ha bármi baj lenne vele fényáron vissza kell küldeni kínába/eu raktárba a cuccot?
-
kicsi kecske
tag
Na közbe akkor megszületett a döntés, napokon belül veszek én is egy Roborock S55öt!
Páromat hosszas győzködés után sikerült meggyőzni, hogy meg fogja érni az árátEgyébként én is néztem az Alin a most futó akciókat, én is ilyen 370-380$ körüli legjobb árat találtam ott. Magyarban ugyan az 120+ezer... robotgurun meg kb 140-160e... vicc amúgy.
Van bármi jelentősége, Áfa+vámon kívül, hogy EU raktárosat vagy china raktárosat kérek? Addig sikerült eljutnom a forumot olvasva, hogy vmelyik China region vmelyik meg INT, de van bármi funkcionalitásbeli hátrány ha EU/INT régiósat veszek?
Másik kérdés, hogy egyből vegyek + kiegészítőket hozzá vagy az jó utána is akár fél évvel... Alis utángyártott?
Üdv,
-
kicsi kecske
tag
válasz Williamgrant #5057 üzenetére
Szuper köszi!
És akkor ez a MiJia mi a fene?
Amúgy 200kért csak én akartam volna robot porszívót venni, de ha megteszem az asszony tuti megöl ezért nem tettem meg eddig
De ezek után nem is bántam meg, bőven megelégszem egy "sima" S50-nel is akár. Számomra teljesen megfelelő lenne és nincs igazából szükség a drágább gépre, annyival nem tud többet (leírtak alapján majdnem hogy kevesebbet tud)
[ Szerkesztve ]
-
kicsi kecske
tag
válasz kicsi kecske #5055 üzenetére
Most már csak 1 kérdésem lenne, google elég félrevezető.
Hogy vannak most a xiaomi verziók?
Volt először a sima v1 majd a Roborock S50 (S55 fekete ami elvileg S50 csak színben más) és most van valami MiJia.Jól tudom? Ezek közül érdemes a legújabbat megvenni? Vagy van köztük érdemleges különbség? V1 és S50 között tudom, hogy a nagy görgő lábat kicsit átdolgozták ezért jobban mászik szőnyegre.. de amúgy elvileg ua.
Üdv,
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Kb 1 éve szemezgetek a robotporszívókkal, mert cefet lusta vagyok és utálok porszívózni. 65nmes panelt kell takarítani, ugyan a párommal mindig beosztjuk a házimunkát, de a sötétbarna parkettán 1-2 nap alatt meglátszik a por. Ezért gondoltam, hogy beruháznék egy robotporszívóra ami kb havi 1re csökkentené a normál porszívózási gyakoriságot, és mezítláb sem szednénk össze minden hajat/koszt amit utána felviszünk az ágyba.
A problémám az, hogy nem tudom eldönteni mennyire legyen nagyravágyó e téren. Minden műszaki dologban maximalista vagyok és kb a legjobbat akarom megvenni a legjobb áron.. itt is ez a baj..
Nézegettem a Xiaomi robotporszívóit, ár érték arányban sztem a legjobbak.. viszont kerek a porszívó háza ezért a sarkokat nehezebben takarítja pontosan. Ezért anno nézegettem a Neato botvac connected porszívókat is.
Elvileg ez most a top top kategória, viszont az ára csillagos ég.. kb 200k.
Volt pár jobb aukció ebayen ahol meg tudtam volna szerezni a tavalyi modellt ilyen 100-110 körül viszont félek tőle, hogy gari meg minden nélkül mennyire lesz tartós.
Plusz ugye kérdés, hogy mennyire van szükségem a D shape porszívóra.
Ebben kéne egy kis vélemény nyilvánítás és útmutatás..
Véleményetek szerint egy 65nmes panel takarítására megfelelő lenne a xiaomi porszívója, vagy megéri a plusz pénzt és ruházzak be a neato eszközébe? Négyzetméter szinten egyik sem fog megpusztulni a komoly 65nm-től viszont a xiaominál van ugye mopos takarítás is.. ami csábító. Kérdés mennyire hatékony. Valamint az ilyen sarkoknál shaggy szőnyegnél mennyire akadnak fent ezek a porszívók?Továbbá kicsit el vagyok maradva a xiaomi aktuális verzióitól és fw/sw állapotától. Neatoban tudom, hogy van virtual barrier, meg ilyen mágneses ragasztó csík stb.. ez megtalálható a xiaomi új swében is? Online indítás, időzítés, nyomonkövetés megoldott már náluk?
Előre is köszi a véleményt.
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest