Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
válasz csikaszka35 #23002 üzenetére
Köszi, hát igen. most 150ért adják. Kb 30%ot ment fel, ami elég durva.
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
seger
addikt
válasz csikaszka35 #23146 üzenetére
Nem biztos, hogy neked lesz vele bajod.
Nekem 7 hónapig hibamentes volt. Aztán sokszor össze-vissza ment. Hangosabb lett. Végül oda is bement, ami nem volt térképezve. Utána már a virtuális fal sem érdekelte. Aztán mop nem működött. 1 csepp vízet nem nyomott ki magából... 4szer volt szervízben, szerencsére visszaadták az árát. 3 hónapja nem tudtam használni. Szervízből megjött, még aznap vissza is ment, mert nem volt jó...Most keresem az utódot
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz csikaszka35 #23599 üzenetére
Ha most eltudnám adni a Dreame F9-et én már meg is venném az tuti.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
nemethsza
tag
válasz csikaszka35 #23599 üzenetére
vicces, hogy vajon miként lett az eredeti 17mm-ből 17 cm. Fejlesztés vagy szoftver-upgrade?
"Tanútt embernek párlya nincs!"
-
tranceplanet
addikt
válasz csikaszka35 #25230 üzenetére
Én már többször leírtam itt, nincs ingyen sajt!
A kínai utángyártottakat el kell felejteni , original parts kell!
Három éve rendeltem pótalkatrészeket a xiaomi porszívómhoz, 20 ropi volt, teccikérteni?
Tessék ezeket rendeld, ezek bátran használhatóak: [link]" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
tranceplanet
addikt
válasz csikaszka35 #25232 üzenetére
Szívesen!
Olvastátok már ezt, a Roborock idővonala: [link]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
yetijetnyak
csendes tag
válasz csikaszka35 #25230 üzenetére
Azért nézd meg a többi tartozékot is, hogy biztos jók-e, nekem az alábbi tapasztalataim vannak az Alis cuccokkal:
Főkefe: 2 helyről próbáltam idáig rendelni, mindkettő ipari hulladék volt (kisebbek voltak a gyárinál, nem értek össze). Mindkettőt megreklamáltam, hogy kérem vissz a pénzemet, persze az eladók jöttek a szövegekkel, hogy "már nagyon sokat eladtak, és senki nem problémázott", meg "ez ugyanolyan, mint a gyári, csak a szállításnál kicsit beragadtak a gumigyűrűk, azért tűnik kisebbnek". Hát hogyne - KUKA
Mop: ezt is két helyről próbáltam, az első helyről az Ultrának a dupla mopját küldték. Ezt is megreklamáltam, de egyébként felpróbálva ugyanúgy, vagy akár mégjobban használhatóak, mint a gyári szimpla mopok, mert a dupla kialakítás miatt könnyebben tudja mozgatni a rongyot. Szóval ezek beváltak.
A másik helyről szimpla mopot küldtek, de ott meg nincs rendes rés kihagyva a mozgatott résznél, és emiatt valószínűleg nem tudná annyira mozgatni azt a szövetrészt - KUKA
Oldalkefe: ez szemrevételezés alapján jónak tűnik.
Porzsák a dokkba: ránézésre olyan, mint a gyári, a porzsák szélén a zárás kicsit más. Viszont a kettőt megfogva érezhető, hogy sokkal vékonyabb, mint a gyári - KUKA
HEPA szűrő: amit rendeltem, annak a széle nincs lezárva, mint a gyárinak. Érdekes módon ugyanezt a pár száz forintos hulladékot árulják Pesten is több "szak"boltban (pl. robotporszivoszerviz.hu). Alin direkt hirdetnek olyan HEPA filtert is, aminek a széle zárt, meg most rendeltem elvileg gyári szűrőt, hát meglátjuk.
Y
-
kisgyerek21
csendes tag
válasz csikaszka35 #25232 üzenetére
Ahogy nézem Alza egy kicsit olcsóbb és ezek is eredetik, bár mondjuk S8 szűrőt pont nem találtam, de a többi tartozék elérhető.
[link] -
Graphics
Jómunkásember
válasz csikaszka35 #27081 üzenetére
Roborock Q Revo Mi Home-ban jön az értesítés.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs