- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Ahogyan Pozsi85 írja nem kötelező lekeríteni minden akadályt csak amit védeni szeretnél vagy amitől védeni szeretnéd a gépet. Az indego szépen megtanulja az ilyen akadályokat, így többször nem megy neki ugyan annak a fának. Azt vettem észre, ha nem keríted le az akadályokat, akkor a tanulási folyamat elnyúlik a sok újratervezés és kalibráció miatt. Ha van vezetőszál, akkor nem kell gondolkodnia.
Az idősebb fákat én sem fogom lekeríteni csak a fiatalokat és a bokrokat, de valami szilikon gumit tervezek ragasztani a gépre körbe mert sajnálnám összekarcolni a burkolatot. Pont, mint ahogy a porszívónál is van az a gumicsík az elején.
-
Pozsi85
tag
Körbehatárolni csak olyan dolgokat kell, amire fel tud mászni, illetve a penge belevág, és kicsorbulhat, vagy a gép elakadhat, vagy meg akarod óvni. Pl: virágágyást el kell keríteni, mert lekaszabolja a virágokat, mulcson lehet elakad. DE, én pl a hintaállványt sem kerítetttem el, nagy meló lett volna. Ha olyan szögben megy neki, akkor megemelkedik az eleje, azonnal leáll, sípol 3-at, irányt vált, és megy tovább. Pl, ha egy fa csak úgy a gyep közepén ott van mindenféle szegély nélkül, kulé, mulvs, murva bármi nélkül, akkor azt sem kell lekerteni, neki megy, rányt vált, és kész. Ja, ez a nem szisztematikusra vonatkozik, nem tudom az indego mit csinál ilyenkor. Pont ezért (is) felsleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest