Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyelőre többet vártam a robottól elég gyengécske vagy nekünk nagyon sűrű a fű
, de talán lassan megküzd vele...Tapasztalatom a vezetékelésnél az, hogy negatív kanyarban kell neki a 25-26 cmes távolság a saroktól, de mikor egyenesen megy akkor még a 23 cm is jó lehet... Idén véglegesre akartam volna a vezetéket, de most úgy gondolom, hogy ősszel az őszi gyepszellőztetésnél felszedem és kap majd új határoló kábelt tavasszal a mostani tapasztalatokkal
Olyan helyen vannak gondjaim ahol kb egy szintben van a fű és mellette a mulcs vagy kőzúzalék... Ezért úgy raktam, hogy egyik kerékkel a szegélyen túl menjen... csakhogy a kő és a mulcs nem ad neki elég tapadást illetve így nehezen forgolódik.
Plusz ami nem tetszik egyelőre, hogy csúnyább vele a fű mint mikor az akkus fűnyíróval nyírtam, bár szerintem ennek oka, hogy az akkus 4 cm esetén inkább 4,5-5-re vágta a füvet míg ez 4 cmnél 4 cm körülre ( de lehet hogy picit még rövidebre) ezért most kicsit taposott sárgább a színe a fűnek... De most volt műtrágyázás és lesz magnézium levéltrágyázás is és akkor remélem szép zöld lesz újra
Új hozzászólás Aktív témák
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Epic Games
- Napelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Konteó topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 3 személyes relax wellnes kanapé - motoros - garanciás
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Xiaomi Mi Pro 2 Elektromos roller! 10 métert futott!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de talán lassan megküzd vele...