Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• f4lcon

addikt

válasz WiZARD #2212 üzenetére

érdekes, de decemberi szállítás mellett is már csak 69 maradt a 452 elérhetőből (mondjuk a Terramow is kitolta a 200 early bird ajánlatot 300-ra amikor betelt) úgy, hogy rendes független teszt még nincs róla
    hihetetlen, hogy mennyire képesek az emberek bízni pár fizetett videóban.... :)

egyébként nekem is mozgatja a fantáziámat, mert azt írja képes 5 centire nyírni a faltól - nekem pont ilyenre lenne szükségem ahhoz, hogy ne kelljen még kb 300 méteren egy sor térkövet lerakni a jelenlegi térkő szegély mellé

• Speederer

senior tag

válasz WiZARD #2212 üzenetére

Jól néz ki, bár érdekes (értsd: sok) a 4 órás töltési idő, még akkor is, ha vezeték nélküli.
    500 m2-t nyír egy óra alatt, 1000 m2-t egy töltéssel, de közben a working capacity csak 1500 m2. Ez utóbbi számot nem igazán értem: ha teli akkuval indít, akkor 2 órát megy (= 1000 m2), tölt 4 órát, majd megint dolgozik egy órát (500 m2), így összesen 7 óra alatt van meg az 1500 m2. Vagy úgy gondolhatják, hogy ennyit dolgozzon egy nap, és így minden nap lehet nyírni ezt az 1500 m2-t? Simán többet várnék egy ilyentől.

Más: anyósnál beüzemeltem a Parkside-os robotunkat, de a 2 udvarra már nem lett elég a határoló vezeték. Milyet kellene vennem erre a célra? Ránézésre 1 mm2-es, de kell valami spéci tulajdonsága legyen?
    Azért azt már most látom, hogy hosszútávon macera a fűnyírón kívül a dokkolót is állandóan hurcolászni (magát a fűnyírót még hagyján), szóval arra kell majd valami más megoldást találnom. A Grizzlytools.shop oldalon továbbra is hiánycikk a dokkoló.
    Továbbra is csodálom, hogy nincs igény olyan cuccra, ami több helyen is tudna működni, lehetőleg határolóvezeték nélküli megoldással. És most nem csak a szomszédokkal közösködést értem ez alatt, hanem ha valakinek van pl nyaralója, egyéb telke, nagyszülők udvara stb. ahol szintén lenne mit nyírni, akkor erre elég lehetne egy gép is. Persze itt még nagyobb előny a gyors és hatékony nyírás, nem pedig az össze-vissza bolyongás, mellette talán még a gyors töltés is, hogy ne arra menjenek el órák.
    Na de ez most csak egy kis elmélkedés, majd egyszer biztos lesz ilyen is...

Új hozzászólás Aktív témák