Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koanla
aktív tag
Ha minden nap nyírod, az a gaz ellen is segít. Például a pityang is képes elég sokat nőni egyik napról a másikra. És aki ért hozzá, az azt mondja, hogy minél gyakrabban van vágva, annál kevésbé gazosodik el egyébként is.
Persze sajnos ezt nem tudom saját tapasztalattal igazolni, mert én ma vittem vissza a csodás parkside-ost a Lidl-be ugyanazzal a hibával, mint pistutam a 1852-es hsz-ában.
Meg amúgy is kész lettem tőle, mikor még ment és láttam, hogy ugyanúgy kering csak össze-vissza ész nélkül, mint a buta robotporszívók. -
_Dumber_
őstag
Azért nyírtunk heti 1x, mert nem értünk rá

1-5mm vágás azt jelenti, hogy mulcsozunk. Az 2-3cm (vagy több) akkor már gyújteni kellene, vagy aprítani valami korrekt géppel. Ez a különbség a 2 technológia között.
Heti 1 vágásnál kb 3-4cm-t fogsz egy intenzív gyepen vágni. Az már sok a múlcsozásnak és a robotnak is. Gyorsabban merül, kések hamarabb használódnak, és egy adta fű lesz a ház a magas víztartalom és a hosszú szálak miatt. Csúnyább lesz a vágás is, mivel a robotnak sokkal kisebb a forgó tömege (kicsi kések az aksi miatt) és a motor is gyengébb. Így szép vágást csak 2-3 (max cc 5) mm között tud.
Minél kisebbet vágsz annál könnyebben fogadja vissza a természet is, és nincs vele tennivalód.
Nekem pl szellőztetés nem is kell a gyepfilc miatt. (nincs) Csupán a gyökérzet miatt csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro robotporszívó és felmosó
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő