- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Igy volt vele ismeros is egy eve arra var hogy beizonyosodjon hogy ez nem mukodik, aztan havonta eljon miutan 2-4x nyirta a fuvet fuvet es meg szorpolom a limonadet es folyamatosan sima nyirt fuvem van. A legjobb gep amit megvettem ez volt. Ha mar csak azt nezzuk hoyg hetnete vagy kethetente jon a jajj mar megint fuvet kell nyirni erzes. nincs fuhulladek gyomoszoles amivel megtoltottem hetente a bioszemetest, stb.
En is aggodtam a a veletlenszerusegen engem egy veletlenszeru porszivo gyozott meg. Hidd el ahogy veletlenszeruen bement ugy veletlenszeruen ki is jon a beugrokbol. Annyi van hogy ha egy 1 metertol keskenyebb ut kot ossze ket teruletet akkor a worx a nyero mert annak ez kulon feature hoyg ott at megy. A sima kibeugrasokkal semmi gond, trambulin alatt is nyir meg pergola labak kozt vannak fak.
ami fontos hoyg kutyapiszok eleg nagy problema tud lenni ha veletlenszeru a kutya is(nalunk nincs) a masik meg azt kell erteni hogy veletlenszeruseg miatt napont akell mennie nalad eleg 2 ora de nalam 6-8 ora aminek a felet toltessel a felet nyirassal tolti. Es ami meg fontos hogy nem maradhat szanaszet slag, gyerekjatek foleg lapos dolgok. Ezek a legnagyobb nyugjei.
Meg annyi hoyg azt is erteni kell hoyg ez nem lenyirja a fuvet hanem alacsonyan tartja evente egyszer le kellnyirni tavasszal. Ja meg meg valami ami nalunk elojon hoyg a avart regen felszedte a vezetekes funyiro meg az egyebb fure hullot izeket , na ezt most kulon kell megcsinalni.
Csak gondolj bele mar van vagy 100 fele modell a piacon abbol talan a bosch ami ál szisztematikus egyedul es csak annyi az elony hogy picit hamarabb vegez egy menettel. A valodi szstematikusok csak centi pontos gpsell mukodhetnek ha csak nem talalnak ki valamit a kabellel korulhatarolt terulet terkepezesere.
Potkabelnek jo barmi nekem van a sima 1.5mm sodrott is meg az egy eru is talan 60ft/m. a pot tuskek meg hajlitott drotok.
Itt egy szemlelteto video
itt az enyem kb ilyet nyir de mindegy mert bonyolultabbat is lenyirnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox Classic / Xbox 360
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Welock Touch 51
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest