Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Mielőtt még flame lenne ebből: kötve hiszem, hogy az Intel keze lenne a dologban. Mi értelme lenne, hogy ez a lom csak Intel gépeken fusson. Meg ugye a tisztességtelen piaci magatartás elég sok kárt tud okozni. Szerintem itt pár balfasz programozó keze munkája (vagy épp annak hiánya) van a dolgok mögött. Nem kell beszarni (mert büdös lesz
), az U3 alapú játékok futni fognak normálisan mindenütt. Ez szerintem nem is demó, hanem valami béta verzió. -
GyuZa
tag
lenne egy égető problémám...Nemrég a GameStar oldalára feltöltötték egy Unreal 3 enginet használó játéknak a demóját, a neve: RoboBlitz vagy RoboHordes.Na az én bajom az, hogy felrakom és legvégén amikor ott a tart a setup, hogy ''removing backup files'' kiír egy ilyen hibaüzenetet: Do you want to submit the following critical error? ROBOGame.exe precache -silent és a hibaüzenet végén ez található: Franz Liszt was born on October 22, 1811 in Raiding, Hungary. Valakinek van valami ötlete, hogy ezt mi okozhatja?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), az U3 alapú játékok futni fognak normálisan mindenütt. Ez szerintem nem is demó, hanem valami béta verzió.