Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Innen már csak egy (két) lépés az, hogy akkor menjen végig az autó magától a pályán. A féktávokat nehogy már a program mondja meg, én is napi több tíz kört próbálkozok azért, hogy kitapasztaljam.
Az neked csak jó nem, mert akkor mindig nyerhetsz, pedig (állítólag) "Nem a győzelem a fontos!", "A versenyzés nem csak a győzelemről szól!".
Kipróbáltam úgy is, hogy minden segítség be van kapcsolva. Nem ér semmit, mert csiga lassan megy végig a pályán az autó! Akkor ez miért is baj?

-
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
"Innen már csak egy (két) lépés az, hogy akkor menjen végig az autó magától a pályán"
Szerintem a program programozói voltak a hülyék. Mert miért kell segítségeket berakni?
És ha mégis van, akkor miért nincs?"A kormányosok itt is alapból előnyben vannak, úgy tudom. Egy ilyen segítség legfeljebb kompenzálhatná a különbséget. A másik oldal meg az, hogy akkor a kormányosnak is rendelkezésére áll ugyanez a segítség, és máris nincs előny ebből. "
Erre persze nem válaszoltál. Én bocsánatot kérek ha valakit megbántottam, nem volt szándékomban. Amit még szeretnék hozzá tenni, hogy egy nap száz-százötven kört is megteszek, hogy megtaláljak minden tizedet a pályán.
Ami még nagyon nem tetszik, hogy miért kell ugyanazzal az autóval, és ugyanazzal a vezérlővel menni, amivel indulok.
És ha közben lesz egy kormányom dobjam a sarokba, mert nem használhatom. Vagy elromlik, és akkor nem mehetek billentyűvel. Logikátlan.Most már többet nem szólok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És tulajdonképpen nem is válaszoltál rá.