Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Ez nagyon függ attól is ki hogy vezet...általában én eléggé használom a hátsó gumikat, mert különben leesik az ideális hőfok alsó értékére..vagy még alá.
hátsó kerékre meg hiába teszek összetartás, annak a pozitív hatása szinte a nullával egyenlő...viszont a negatív kapásból jelentkezik.
Szal inkább ahol lehet csúsztatgatom a hátsóját hogy melegedjen.
erről jut eszembe:JJ tegnap az volt a gond hogy a gyors kanyar után íven lassultál meg a felvezető körben...egyszerűen ott már nincs mit csinálni...ha lassan fordulsz, akkor inkább belül, mert aki meg tempóra számít az óhatatlanul belédküldi a festékét

Nem tud mit csinálni...pl. én sem villogásból megyek így-úgy a felvezkörben, hanem hogy a gumi hőjét felhozzam...pláne a hátsót.
Nem tudom én vertelek-e csomagtartón,...de ha nem én akkor akár én is lehettem volna.
...mindenképpen bocsi persze, csak nem számítottam rá hogy ott meglassulsz (ha én voltam).
kb. mint az üres körforgalomba való behajtásnál blokkol előtted valaki...fullra nem számítasz rá, és persze te vagy a hibás...de azért gondolsz magadba szépeket
...meg nem is jó érzés eltolni valakit. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Nothing Phone 3 A024 12GB / 256GB Black (Egyszer beüzemelt)
- TUF FA506IV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 2060 16GB 1tb magyar vbill gar
- ROG ALLY X RC72LA-NH007W (Használt)
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi