- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vergeltung
csendes tag
Még szerencse, hogy az általam kilinkelt oldalon van fenn...
De ha esetleg nem találnád rajta meg: 34447, 34297, 34397
Ha nem működik, akkor lehetséges h a PLR-ben módosította az admin a portokat... onnantól kezdve lutri az egész...Akinek kicsit bővebb infó kell a szerverkészítésről, annak javasolom ezt a linket: [link]
PDF-ben magyarázzák el, igaz angolul..."Aki csinálja a szervert annál nincs router, innentől kezdve nincs probléma"
Sztem meg inkább az csináljon szervert akinek van hozzá kapcsolata. Ha már van lehetőség, h a routeren engedélyezze a játékot, akkor ne legyünk lusták beállítani. A router sokat jelenthet védelmi szompontból (egyéni tapasztalat
) -
vergeltung
csendes tag
Nos szívesen segítek, de félek, hogy rosszul csinálom az egészet...
Nah de én kb így kezdtem bele...Szóval szervergépnek egy COMPAQ Armada E500 házba kókányolt ismeretlen alaplap 900mhzes p3as proccal, és 384mega rammal
(valóban nem túl izmos jószág). Oprendszernek egy WinXPSP2-es van. A játékgép most lényegtelen, de hogy a projekt ne legyen zökkenőmentes, mindezt egy SMC7004VBR Router mögül akarom véghez vinni...Az szinte alapvető, h a laptopon nem futhat hiphop a szerver, így dedikált szervert kell készíteni. Lényege h nem használja a grafikus motort, így egy ősp3ast is el lehet indítani vele... A laptop azért is fontos, mert keveset fogyaszt, ha vmiért ki kel lépnem a játékgépen a játékból, azt ne a haverok szívják meg, meg ienek, meg mert ha már nagynehezen összeszedtem a cuccot hozzá a bontókból, akkor használjamis már...

Mielőtt rákkatintanánk az rFactor Dedicated.exere, fowardolni kell a portokat a routeren. Ehhez volt segítségemre az ez az oldal: [link]
Kezelése egyszerű, a szövegben ki van emelve sárgán a Common Ports felirat. Rákattintva kedvenc játékunkat megkereshetjük, és utánna csak a routert kell kiválasztani. Az oldal eléggé szájbarágós, de ez így van rendjén... miután a portokat megnyitottuk, mehetünk is az rFactor Dedicated.exe-re. Nos kis angol tudással könnyen lehet benne tájékozódni, és ebbe majd kicsit később mennék bele, de csak akkor ha erre télleg lenne igény....Nah 1eőre ennyi
majd folytatom
hali -
vergeltung
csendes tag
Üdv!
Nekem is kelene egy kis segítség, csak nekem a multiplayer résszel gyűlik meg a bajom... Nos tehát 5en haverok akarunk egy kis házibajnokság félét, csináltam dedikáltszervert, meg minden, routeren portokat nyitottam, SP2es tűzfalat beálíltottam (asszem jól...
). A srácok látják is a szervert a join menüben, csatlakoznának, beírják a jelszót, és nem fogadja el, később kiírja: Join timed out..... Ha valaki tud megoldást, kérem írjon, nagyon hálásak lennénk... 
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Netfone
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Samsung Galaxy Z Flip3 5G 8/256GB Black használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
(valóban nem túl izmos jószág). Oprendszernek egy WinXPSP2-es van. A játékgép most lényegtelen, de hogy a projekt ne legyen zökkenőmentes, mindezt egy SMC7004VBR Router mögül akarom véghez vinni...
). A srácok látják is a szervert a join menüben, csatlakoznának, beírják a jelszót, és nem fogadja el, később kiírja: Join timed out..... Ha valaki tud megoldást, kérem írjon, nagyon hálásak lennénk...