- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Szerintem nincs értelme a sima EPS-ből 20cm rakni. Már így is bőven a szigetelésben lesz a harmatpontod hidegebb napokon is. Továbbá gondolj bele min 55-60cm kell kihajolni majd, ha valamit kiakarsz rázni, ha van ott egy radiátor előtte, akkor az esélytelen pedig én magas vagyok..
20 cm, főleg ha van vakolat is előtte, durva mélységet adna majd az ablakok körül.G@ben: Én csak szigeteléses adatokat tudok írni, nekem most eddig kb 20-30% az eltérés az előző évhez képest, azért nem tudok pontos számot, mert még megy a fűtés esténként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest