- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
axioma #11104 üzenetére
Persze ezt értem, ami érdekes számomra, hogy már kvázi 10-20 éven belül eljuthatunk arra a szintre, hogy olyan kevés energia hordozónk lesz, hogy nem éri meg fűteni.
Én nem érzem pazarlásnak a melegebb padlót, nem értem miért lenne az, onnan viszel be minimális hőt, nem azt írtam, hogy nem kell jó szigetelés mellé, hanem csak érdemes azt a kimenetelt is végig gondolni, ha ezt a házat majd valaki értékesíteni szeretné.szerk:
Amúgy nálam is minden annak szellemében lett beépítve/felújítva, hogy kevés energiába kerüljön a házat fenntartani az észszerűség határain belül, pl ami volt és működik azt nem cseréltem csak azért, mert többet fogyaszt mint egy új (kazán, bojler).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged