- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
axioma #11104 üzenetére
Persze ezt értem, ami érdekes számomra, hogy már kvázi 10-20 éven belül eljuthatunk arra a szintre, hogy olyan kevés energia hordozónk lesz, hogy nem éri meg fűteni.
Én nem érzem pazarlásnak a melegebb padlót, nem értem miért lenne az, onnan viszel be minimális hőt, nem azt írtam, hogy nem kell jó szigetelés mellé, hanem csak érdemes azt a kimenetelt is végig gondolni, ha ezt a házat majd valaki értékesíteni szeretné.szerk:
Amúgy nálam is minden annak szellemében lett beépítve/felújítva, hogy kevés energiába kerüljön a házat fenntartani az észszerűség határain belül, pl ami volt és működik azt nem cseréltem csak azért, mert többet fogyaszt mint egy új (kazán, bojler).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Welock Touch 51
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest