- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
válasz
leslieke #911 üzenetére
Nekünk egy ilyen bojler(Lydos Hybrid100) teszi a dolgát immár 2. éve. A 2-es cop alatti érték csak vegyes módban érvényes( ilyenkor olyan 1.6 körüli értékre jön ki.)
Egy biztos, hogy hallani lehet, mert a kvázi 150kg a falra akasztva átadja a rezgést.
A "hűti a levegőt" pedig erősen túllihegett dolog, ugye 13 m3 minimális légtér kell neki. Mi ugye betettük a kamrába, amit azóta minden jóval feltöltöttünk, így ha a szabad kapacitást nézzük, olyan 6-7m3 nettó légtér lehet, itt sem viszi le a hőmérsékletet 1-2 °C-al jobban(Monitorozva van az a helyiség is).
A karbantartásával azért érdemes számolni, az olyan 20-30eFt/év, hogy meglegyen a gari.
Én ezt a részt elengedtem, kitakarítani én is kitudom. Az hogy 3 év alatt a bojler 70%-át kifizessem karbantartásra nem rentábilis( mi még 129eFt-ért vettük a nem wifis verziót).
Installáláskor a gyártót is megkérdeztem, a szolgáltatót is, hogy mehet-e vezéreltre, vagy kell neki a folyamatos tápellátás. Mindegyik megerősítette, hogy kell a folyamatos "áram". Egyrészt a iMemory funkció miatt az öntanuló algoritmus nem működik( mi csak a green módban használjuk( 50°C-ra fűtve), illetve a hőszivattyú résznek sem tesz jót, ha kikapcsolnák épp működés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest