- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Nekem összel cserélnek kondenzációs kazánt kondenzációsra. A mostani 12-15 -17éves (házzal együtt vettem), már 10 éve se lehetett hozzá kapni semmit, valami/valamik kezdenek meghalni benne(egyre hangosabb, egyre jobban rezonál), egy keringető szivattyú se cserélhető benne.
Az új kazán minőségibb, nem a legolcsobb középkategóriás darab, hozzá hasonló minőségú indirekt 120l-es tároló 730.000ft volt 3 hete, ma már 830.000 lenne. Tervek, egyéb sallangok, 11 méteres kémény minden számlára, olyan 1,7-1,8 millára számolok. Padlófűtés van, tavaly azt átmosattam, arra költeni már nem kell, az is majd 150k volt.Minél késöbb cserélteted, annál drágább lesz, ha egyáltalán lehet majd kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- ASUS ROG Ally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest