Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy mikor fogják lezárni. Vajon a G2A kivárja a 90 napot? Vagy mit tud tenni? Mert gondolom ők ugyanolyan bunkó módjára addig várnak a vissza fizetéssel amíg tőlük kitellik. De ez egy bank a banknak tökmindegy mikor írják "jóvá" hisz úgyis pluszt hoz nekik nem?
Vagy a Revolut tud nyomást gyakorolni? Teszem azt megadja, hogy hogyan nő a kezelési költség az idő előre haladtával? (Remélem) -
jilian
addikt
Volt egy kis afférom a G2A-val. Rohadt bunkó módjára bántak az emberrel egy félreértés miatt és nem volt hajlandó sem az eladó sem a support nekem segíteni. ..
Egyértelmű bizonyítékom volt az igazamra ezért pénz vissza térítést nyújtottam be a Revolut-nál.Hihetetlen egyszerűen ment az egész, mindent ki fotóztam, csatoltam és indítottam az eljárást, már 2 nap múlva jóvá irta a Revolut az összeget ideiglenesen.
Enegem nem is az a jelentéktelen' összeg érdekelt hanem ez a kapzsiság egy ilyen nagy vállalatól hihetetlen..pedig csak le akartam vásárolni az árát a rosszul megvett terméknek. (magyarul megvenni ott helyben a jó terméket)
A cég persze már bann-nolt is egyből, tudják hogy bukták a ceremóniát.
Viszont tényleg igaz,hogy ilyenkor a Revolut eljárási díjat fizettet meg velük?
-
jilian
addikt
Hello
Holnap cserélek ismét telefont.
És emlékszem anno 1 éve volt valami gondom a bankommal/Revoluttal.... Hogy nem tudtam az új telon pénzt hozzá adni az Apple Pay-jel....ha jól rémlik nem léptem ki valahonnan és úgy csináltam a telefonon vissza állítást.Ezt a ceremóniát szeretném holnap el kerülni.
Mik a pontos lépések hogy az új telefonon minden újra tutin működjön?
-
jilian
addikt
Hello,

Tegnap 1, 5 órát voltam a bankomnál, minden lehetőséget kipróbáltunk. Én töröltem mindent majd újra telepitettem, a bank is mindenemet nullázta a rendszerben.
Fizetni tudok a bank kártyával ApplePay-jel, de egyszerűen nem tudok Apple Pay-jel újra küldeni magamnak lóvét.
🤷🏻
Bárhol tudok fizetni a bankkártyámmal de revolut ezt a hibát dobja.Telefont váltottam 2 hete. Ha ez számít.
És a másik telefon természetesen vissza lett állítva. 🧐 -
jilian
addikt
Hello,
sikrült a párom telóján (S22) is a regisztrálás.
Viszont,
ti melyik walet-ot használjátok androidon? -
jilian
addikt
Hello!
Fel tudok rakni a számlámra egy összegben banki átutalással mondjuk 10 ezer eurót?
És mondjuk másnap ezt a revoluton elkölteni?
Azért szeretném így mert a sima bank kártyám online limitje 2000€, a bankos csávó meg azt mondta hogy külön banki aláírásos engedéllyel ezt ki tudja tolni de csak 7000€ ig. -
jilian
addikt
Hello,
reggeli egyszemes telefon tapizás közben sikerült a metal-ra előfizetnem...
Most, hogy már mind a kettő nyitva nekem abszolút nem is kéne ez a szolgáltatás.
Van rá mód, hogy vissza térjek az alapra, hogy vissza kapjam a 80€?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ti melyik walet-ot használjátok androidon?