- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
zsamiatt
üzenetére
Több mint 10 éve vásárolok az eBay-n, Alin, stb.... több ezer $ értékben, de soha nem vertek át. A hibás, sérült terméket meg mindig visszatérítették, vagy újra elküldték. (Nagy tételben vettünk üvegfóliát telefonra ha a 10-s csomagban 3 törött volt, újra küldtek 10 db-t) 100 $ felett meg nagyon megnézzük mit, honnan, kitől rendelünk.
-
Noxy
veterán
miután átvágós terméket árul.
Nem értem hogy miért a Revolutnak kellene a károdat megtéríteni?
Ha pld a jófogáson átvernek, akkor az OTP térítse meg, mert mert onnan utaltad a vételárat? Sztm ennek semmi köze a Revoluthoz.
Revolut térítse meg azoknak is, akik elhiszik, hogy pld ~3.5$ csak a 65w USB töltő 4 port-l, vagy uan ennyiért már kapnak 2TB pendrive-t vagy SD kártyát.
Tapasztalatom meg az,, hogy tévedésből US dugóval küldött kapunyitónál választhattam hogy a költségük terhére vissza küldöm, és visszautalja a vételárat, vagy marad nálam de akkor csak 50% térítenek. Az utóbbi lett. Az US dugót meg EU-ra cseréltem. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
[link] 70ft kényelmi díj a 99 Ft helyett.
-
Noxy
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Sajnálom hogy baj érte, meg remélem nem komoly, de ez ingyenes, de erről saját magának kellet volna gondoskodni. A cégnek meg felhívni rá a figyelmét. Ne legyen soha baleset, de elég egy vakbél gyulladás is.
-
Noxy
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
A Kártyát a kormányhivatal a megye egész területére kiterjedő illetékességgel állítja ki, és kiadása térítésmentes..
[link]
Azt hogy kamionsofőrként külföldön dolgozik, no comment.
-
Noxy
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Csak úgy kérdezem, semmi közöm hozá, de miért jobb a fizikai b. kártyát berakni az AP-ba, a virtuális helyett?
-
Noxy
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
A telefon pozícióját nem tudja meghatározni, mert lehet hogy ki van kapcsolva a Revolut app-nak a helymeghatározás.
[link] -
Noxy
veterán
Na én ide regisztráltam..
Megadtam a bankszámlaszámot meg az IBAN számot, semmi mást, csak az IBAN számot..
[link]
És már ennyi élég is, hogy a Revolutról lenyúlják a pénzt.
Na nekem megvan a MÁK bankszámla meg az IBAN száma.
Neki is állok feltölteni a Revolut számlámat.
Ez egy szép, félrevezető őszinte beismerés.
Ebben az a legszebb, hogy még mindig nem tudja, hogy lopták el a pénzt a Revolutról. -
Noxy
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Bankot a beérkező rendszeres jövedelem érdekli.
A többihez semmi köze.
Nincs FB, így nem olvasok ehhez hasonló történeteket. -
Noxy
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Soha nem fordult elő nálam ilyen probléma az évek alatt.
Max akkor, ha egy vagy két 0-l többet írok a feltöltéshez. [kép] -
Noxy
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Nem, mert ma 10-kor töltöttem fel 300 e.
-
Noxy
veterán
Pedig vannak, meg lesznek itt olyanok is, akik 50-100 euro kp-ért képesek a nyaralás alatt fél vagy egy órát autózni, gyalogolni, az ingyenes ATM-ért. Holott, lehet hogy idehaza naponta elmegy 3-4 pénzváltó, vagy €-s ATM mellet.
Azt kellene ilyen esetben kiszámolni, hogy mennyibe is kerül egy óra nyaralás. -
-
Noxy
veterán
mindegyiknél ott volt a terminál.
Akinél meg nem, annál ott hagyom az összerakott termékeket, árukat a b.kártyás fizetés helyett. Pár ilyen eset oszt majd elkezd gondolkodni, hogy miért is nem megy az üzlet.
Azért meg nem dőlök a kardomba, ha bolti spanyol, kínai f.hagyma helyett meg veszem az utcán, a stokiról árult magyar f.hagymát 5-700 Ft-ért kp-ban.
-
Noxy
veterán
-1 Mindig annyit töltök rá, amit éppen fizetni kell.
-2 A számlán heverő +pénzt át lehet rakni a széfbe, így számla csak minimális, vagy 0 Ft összeget mutat. A 0-ból meg nem lehet semmit terhelni.
A virt..b..kártyát gyanú vagy kísérlet esetén egyszerűen le lehet cserélni. A fizikait sehol nem adom meg, pont a csere miatt.
-
Noxy
veterán
Hivtam a szallast, ott azt mondta, hogy ok bizony nem irtak nekem semmit es hogy nem is latjak a rendszerukben a levelezest, de a befizetest sem.
Ezekben az esetekben a csalók gyakran a szálláshelyek rendszerét törik fel, onnan belépnek a szálláshelyen keresztül a Booking.com-ba, és annak hitelességét használják ki.
[link]A lényeg valahol itt lehet:
Ebben a módszerben ijesztő,hogy egy magas biztonságú....
-
Noxy
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Neeem.
Dehogy, de ha a fizikaival valami történik, nehezebb pótolni cserélni mint egy virtuálisat. -
Noxy
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Soha, sehova nem adom meg a fizikai b..kártya adatait.
Minek? Azért van ott a virtuális, meg az 1x használatos.
Az összes fizikai b..kártya a széfben lapít. Kp-t nem veszek fel vele. Ha meg kellene, megoldom azt is teloval m..országon. -
Noxy
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
simán fel tudtam rá tölteni ezeket az összegeket, egy ismerős bankkártyájáról,
Akkor még örülhetsz is, hogy nem zárolták a számládat.
-
Noxy
veterán
20 + 17 [kép]
2x 12.5 kaptam már csak . -
Noxy
veterán
válasz
Keil Walker
üzenetére
ő revolutjáról az én revolut számlámra,
a küldésnél az én e-mail-címemet adta meg.Mert neked nincs @Revtag-d, telszámod?

-
Noxy
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A félrevezető, meg a nem olvasta el rendesen között található a funkcionális analfabetizmus.
Olyan nincs hogy nem olvasta el rendesen. Olyan viszont lehet, hogy nem érti, amit olvas. Ebben viszont igaza van.
A nem egy felhasználó esett ebbe a hibába, meg jól látni a m.országi állapotot. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Headline lesz ebből valahol hamarosan.